26 Augusti, fredag…

Var varm när jag vaknade och det var varmt inne så jag hade nästan lust att gå ner till sjön och ta ett morgondopp men skulle då ha fått stressa för att komma iväg och hinna med bussen. 
Casper skulle också åka tidigt så jag hann faktiskt åka med honom 🤗

Vår praktikant H hade sin sista dag hos oss idag, hon fick en liten present och vi köpte fika. Vi kommer verkligen att sakna henne 🥰.

Det var full fart på salongen i övrigt, full styrka på personalen och så gott som fullbokade listor, blev något återbud. 
Däremot är det lite glesare i listorna till veckan så är det någon av er som läser min blogg och bor i Östersund så är det bara att passa på att bli höstfin 🍁 i håret. 

Jonna åkte in till stan för att vara med kompis under dagen. 
Meja, Melvin och Hilma åkte bussen in till stan efter skolan, Hilma skulle köpa skor. 
Vi alla åkte sen med Jonna hem, hon hade Mondeon. 
Men innan vi åkte hem så var vi på Ica Maxi och handlade lite. Det var extrapris på Ben&Jerry’s på Ica Maxi och Jonna hade tagit med sig en kylväska så de skulle klara sig hela vägen hem.

När vi kom hem så hjälptes de större barnen åt med tvätten, jag hjälpte till med sängkläderna och sen lagade jag ett par shorts som gått sönder när Theo genat över staketet…
Sen hjälpte jag Ninni att få ordning på kläderna i sina korgar, allt låg hullerombuller och det vällde ut över kanterna…

Göran skulle duscha så han trimmade av skägget, han har sparat ganska länge men nu blev det 13mm…
Nosh som varit ute med Casper och Emilia i garaget och gula lastibilen varmrätt smutsig och fick sig ocksp en dusch innan jag nattade honom. De små sov redan, Hilma nattade dem när vi kom hem. 

När Noah sov så följde Towe och Ninni med mig ner till sjön för ett kvällsdopp innan vi skulle se på 4:e avsnittet av Spökjakt. 
Alla åt glass till, utom jag då jag är känslig mot laktos.  

(null)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus