3 Augusti (onsdag)…

Börjar med att vi denna dag firar 22 år som förlovade jag och Göran, tänk om vi vetat då hur vårat liv ser ut idag ❤️

Onsdagar är egentligen min lediga dag men som jag skrev igår så har jag bytt dag nu under 3 veckor så denna dag jobbade jag och den kan se ut ungefär såhär:

Kliver upp kl. 05.00, går på toaletten, skakar till mitt kollagen som jag dricker efter att jag gjort mina rörelseövningar i 5-10 minuter. 
Borsta tänderna, tvätta och klä på mig, sen åka mot Åsarna vid 05.45 ungefär. Kliva på bussen som åker 06.10. 
Jag försöker oftast sova på bussen in till stan, är framme ca 07.30, frukost äter jag på salongen/jobbet + förbereder lite inför dagen, fixat med tvätt, disk, låser upp dörren, osv. Det är ju såklart inte bara jag som gör detta utan vi hjälps åt. 
Börjar jobba och tar första kunden vid 08.00, har lunch mellan klockan 12.00-13.00 (oftast) och då äter jag och tar en promenad om jag hinner och vädret tillåter. 
Jag slutar 17.00 och bussen hem går klockan 17.15 frpn busstorget, om jag hinner så kliver jag på bussen där, annars kliver jag på strax innan Lidl. 
Äter oftast en banan på bussen och ser till att få i mig mer vatten innan jag även på hemvägen försöker sova/vila. 
Kliver av bussen i Åsarna och tar bilen hem, är oftast hemma vid 19.00. 

Vad som sen händer resten av kvällen från det att jag kommer hem tills att jag går och lägger mig är väldigt olika, speciellt nu när barnen har sommarlov. 
När jag kom hem den här kvällen så hade Göran och barnen möblerat om (som vi pratade om dagen innan) och bytt lite rum med varandra. De hade gjort en kort paus för en enklare middag, tortellinin med ostsås och grönsaker, den hade de fortsatt igen och var nästan klara. 

Jag tog undan disken i köket, kikade ägg och sen nattade jag de små innan vi åt äggmackor till middag och de större barnen tog sig lite kvällsfika. 
Vid 23.00 tiden borstade jag tänderna och gjorde mig klar för att sova och 40 minuter senare så sova jag. 

Här kommer bilder på ett av dagens jobb 😊

(null)
Efter 

(null)
Före


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus