14 December, onsdag…

Jobbar idag onsdag eftersom jag var ledig igår så jag kunde vara med på självaste lucia på både förskola och skola samt deras fina Julmarknad. 

Upp 04.30 och termometern visade att det var -27 grader ute så när jag senare åkte till bussen så var jag klädd i t äckbyxor och dunjacka istället för bara min kappa. 

Jag var först på salongen och jag hade kund direkt från morgonen. 

Senare under förmiddagenså tvättat jag och A-L håret på varandra och innan lunch hade jag en längre behandling med klipp effektslingor, nyansering och lyxinpackning. 

Vi tog en promenad till Willys för att köpa kvarg och frukt. Under eftermiddagen hade jag 3 kunder till innan arbetsdagen var slut. 

Klev av bussen i  Åsarna, satte igång dieselvärmare och gick in på Tempo för att först gå på toaletten och sen handla pizza och monster till Göran. 

När jag sen kom hem så torkade jag av och kollade igenom bilstolen som jag skulle sälja dagen därpå.

Röjde lite i köket, inget jag var tvungen att göra men ville lyssna klart på boken, andra delen av "After". 

Jag åt middag, biffar och potatis, broccoli och sås, Noah kom tassand dock somnad som i soffan så lite senare var jag tillbaka honom till hans säng. De stora barnen åt kvällsfika strax före 21.00 och sen gick de och lade sig. Resten av kvällen slötittade vi lite på tv innan jag vid 22.22 tiden lade mig för att sova, ganska tidigt för att vara jag 😅 och med Minnah intill. 

(null)
Från när jag gick till bussen denna eftermiddag 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus