15 December, torsdag…

Morgonmöte på salongen med en god saffranslängd startade arbetsdagen och sen var förmiddagen fullbokad 

På eftermiddagen fick jag en avbokning men fick ganska snabbt in en extra klipp så dagen blev i princip nästan fullbokad. 

Åkte med A-L till PMU på lunchen, lämnade in 2 kassar med kläder som vi rensar ut här hemma och sen köpte jag 2 tröjor att ha när jag jobbar som är lite mer "juliga".  Vi hann med en promenad också innan lunchen var slut, det var rätt kallt, -16 grader ungefär. 

En äldre herre som bor ovanför salongen brukar då och då komma in med fika till oss då och då och denna dag kom han med lussebullar. Jag sparade min och åt den på bussen hem tillsammans med en apelsin och en banan. 

Sålde bilbarnstol när jag kom till Åsarna, så smidigt att inte behöva ta den med till stan och skönt att göra sig av med lite grejer som vi inte längre har användning av. Det var rätt så kallt i Åsarna 🥶  -21 grader och fingrarna blev väldigt snabbt genomfrusna… hemma var det ännu kallare!  -23 grader. 

När jag kom in så tvättade jag av mig och bytte om som jag brukar göra innan jag sen åt middag och diskade lite av det som inte fått plats i diskmaskinen. 

Jag tog över nattningen av Noah från Jonna, de andra sov redan men Noah hade lyckats sova på eftermiddagen och det tog ytterligare 1 timma innan han somnade. 

Göran och de större barnen skrev under tiden matlista för de 5 kommande veckorna och sen gjorde vi en handlingslista för kommande vecka och  julveckan. Vi brukar oftast storhandla som vanligt i december + julhandlingen men denna gång hade Göran andra planer och resten skulle handlas i mellandagarna. Göran och Jonna skulle mest troligt in till stan och  handla dagen därpå. 

På något vis så blev det lite dålig stämning här hemma, Göran var trött och lättirriterad och det kändes som att det mesta jag sa bara blev fel… men då kan det ju kännas ibland. Vi s pelade lite tärning, 5000 och drack  te, åt ännu mer  saffranslängd, en av de vi hade i frysen och någon pepparkaka innan det var dags att sova. 

(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus