17 December, lördag…

Jobblördag! Inte i slutet av månaden denna gång men det skulle krocka med både julafton och Nyårsafton så vi fick ta denna dag istället. Jag passade även på att jobba in 2 timmar för att kunna sluta tidelaget den 23/12 så istället för att  jobba 9-15 så blev det 8-16. 

Tony fyllde 21 år! Han fick en klippning på salongen i present av oss klippte honom efter min sista kund klockan 16.00 idag. 

Theo vaknade redan 02.00 i morse men somnade om på soffan, Noah tassade också upp och somnade på soffan.  När jag sen vid 04.30 skulle kliva upp så låg både Lilly, Louie och Minnah i sängen med mig… det var lite trångt…

Jag klev upp, tog fram bär ut frysen för att senare göra smoothie att ta med i bilen. Rörelse och lite styrka i ca 30 min, klockan 05.17 var alla de 5 yngsta vakna och redo att se på tv. 

Jag åkte vid 06.00 tiden, var framme i stan ca 07.20, gick en promenad innan jag öppnade salongen klocksn 08.00, det var -17 grader ute så jag var glad att jag tog på täckbyxor. 

Jag hade totalt 9 kunder och dagen flöt på smidigt och bra 🤗

Tankade innan jag åkte hem, in på Ica i Svenstavik för att köpa lösviktsgodis som Göran ringde och frågade om strax innan jag skulle ha passerat. Svängde upp till Sätern och klippte min gammelmormor H innan jag fortsatte resten av vägen hem. 

När jag kom hem bytte jag om och tvättade av mig, kramades och pratade med Göran som låg på sängen, innan han skulle skjutsa Jonna och Emilia till A som fyllde år denna dag. Jag följde också med i bilen för att få se vart huset är, kan vara bra att veta. 

När vi kom hem duschade Göran, jag plockade upp strumpor som hamnat bakom torktumlaren och duschkabinen, fick hämta en sorts gripklo från garaget. 

Sen spelade vi spel med de större barnen och åt av godiset som jag köpt. 

Casper hämtade senare hem Emilia, Jonna stannade kvar.

Minnah och Noah kom upp under kvällens gång, somnade om i vår säng innan jag bar dem tillbaka till sina sängar. 

Här hemma har de under dagen roat sig med att byta rum och möblera om. Ninni flyttade ner Till Melvins lilla rum och Melvin flyttade upp till Towe. Meja flyttade ut i hallen uppe och Jonna flyttade in till Hilma.  

Klocksn var närmare 01.30 när jag kröp ner i sängen för att sova.

Emilias katt Ture har inte kommit hem ikväll, han har varit borta sen mitt på dagen och  kommer ALLTID in på kvällen… hoppas inte det hänt honom något och att han är tillbaka igen som vanligt i morgon…

(null)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus