18 December, söndag…

Lilly vaknade redan innan 06.00 och strax därefter var alla små vakna… de skulle se på tv och de kunde absolut inte vara tysta, var tvungna att prata med varandra hela tiden och de pratade högt! Jag hade verkligen behövt sova efter alla tidiga morgnar denna vecka…  Jag låg ändå kvar och försökte sova lite mer men det gick inte så bra, Göran kom och gjorde mig sällskap och närhet vilket alltid ger mig ny energi. 

Frukosten serverades vid 10.00 och efter det så gick jag och Göran ner i källaren för att tappa ur och göra klart ackumulatortankarna tills när någon från Kölsillre skulle komma och hämta dem och pannan. Vi var där nere flera timmar av och till, barnen uppe gjord lite av varje och de större barnen duschade en efter en. 

När Göran vid 12.30 tiden åkte och hämtade Jonna så gjorde jag ris alá Malta som de fick äta som mellis, blir ju lite som risifrutti. 

Jag hade precis skurit kycklingfiléerna i bitar när de som skulle hämta pannan kom. Vi ställde oss, jag och Noah, i trappan upp för att kika på dem. Casper kom in precis när de hade börjat försöka få upp första tanken och han tog på sig handskar och hjälpte till utan vidare. Någon timma senare men ett riktigt smutsigt golv som också hade fått en och annan törn så var allt ute och lastat på släpvagnen som de hade med sig. Under tiden så hade Emilia tagit över och stod med Noah och kikade i trappan och  jag hade fått klart middagen och även givit ett handtag med lite av varje till de "starka männen". 

När de åkte och barnen satte sig och åt middag så började jag och Göran att flytta den gamla oljepannan som fanns här redan när vi flyttade hit, den var en aning mindre.  Så småningom med Melvin, Hilmas och lite Mejas hjälp så stod även den ute på gården! Sen återstod det för mig att skura golvet otaliga gånger i hallen, sånt gammalt svart vatten från acc-tankarna läckte ut när de råkade vända tanken med ett av före nedåt. Noahs bil-matta, en trasmatta och en gammal dörrmatta fick kasseras efteråt då de hastigt lades ut för att skydda golvet. 

(null)
Vi fick återigen ta bort dörren och en bit av väggen försatt kunna få upp tankarna, precis som när vi skulle få dem ner. 

(null)

Meja och Melvin hjälptes åt att duscha de små, sen duschade Göran och jag dammsög halva huset innan även jag tog en välbehövlig dusch. 

Senare gjorde jag ett litet gäng chokladbollar som vi åt när vi såg på "Så Mycket Bättre", jag Göran och Jonna, de andra hade då redan lagt sig. 

Innan jag kunde gå och lägga mig senare så vaknade Noah så jag lade mig hos honom i hans säng och väntade på att han ska somna och strax efter midnatt lade jag huvudet på min egen kudde.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus