2 December, fredag...

04.30 ringde alarmet! Körde på med min vanliga rutin och hann i tid till bussen. Samma tjej sitter bredvid mig så gott som varje dag på bussen, jag vet inte riktigt vart hon kliver på men rätt som det är sitter hon där och hon vet när jag ska kliva av 😅. 

A-L var tvungen att vara hemma med vab idag, dessa förkylningar som vara går runt runt... Eva ringde hennes kunder innan vi började. Tog med saffransbullar till alla idag men lade en i frysen till A-L så hon kan äta den en annan dag.

Jag hade en lucka på morgonen fram tills klockan 09.15 och sen fullbokat resten av dagen! Vi hade telefonmötet med vår chef M på lunchen angående konkursen, vi fick vid lunchtid igår reda på att hela kedjan "Attityd" har begärts i konkurs, även några andra salongen i samma bolag drabbades men som tur är så ligger vi i ett annat bolag även om vi har samma ägare och vi påverkas inte! 

Ett möte med en lärare på skolan för vuxenutbildningen blev uppskjutet så jag hann springa iväg ner på stan och köpa en router som jag hade planerat att hinna på lunchen. Den ena av de vi har här hemma verkar strula...

Jag blev klar i tid med sista kunden och gick till bussen utan stress denna eftermiddag. Åt min frukt på bussen i vanlig ordning och lyssnade klart på del nummer 2 av första serien av "After - När vi möttes". Klev av bussen i Åsarna och var in en snabbis på Tempo för att handla innan jag körde hem. 

Göran nattade barnen när jag kom hem, jag bytte om och tvättade av mig. Åt middag och spelade kort med Hilma. Jonna bytte av Göran och han passade på att byta routern uppe på övervåningen innan vi skulle se på film. Jag såg inte hela filman, jag var för trött och somnade, Minnah kom upp under kvällen och lade sig i vår säng. Noah vaknade och jag lade mig med honom, tog även med mig Minnah till hennes säng. 

Jag tror att Tyra löper, att det kanske är därför som hon smiter när grinden är öppen, så har hon inte brukat göra förut... När klockan var strax innan 01.30 kunde jag äntligen kryoa ner i sängen för att sova!

Dagens förvandling:

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus