22 December, torsdag…

Mest rörelse denna morgon men även lite styrka, sammanlagt blev det 30 minuter. Gjorde  mig klar och åkte 05.45, alla små utom Noah var vaken med Göran i soffan. 

A-L såg min buss när den kom och stod ock väntade på mig, smidigare att gå in samtidigt. Åt frukost och sen hade jag kund direkt och hade så gott som fullbokat hela dagen, bara någon enstaka kvart ledig vid 2 tillfällen. 

På lunchen gick jag ner på stan till Mstore och "bytte" de gamla mobilerna som vi lämnade in föregående dag, mot en Mag-safe laddare och en adapter, fick betala lite emellan. 

Min sista kund var en 15 åring kille, det sista han sa innan han gick ut genom dörren var att jag gett honom den bästa klippningen någonsin i hela hans liv! Wow! 

Buss hem, vaken större delen av resan, klev av i Åsarna, handlade mandel och knäckformar till Jonna samt en monster till bilresan till jobbet i morgon ifall jag är trött. 

Kom hem, tvättade av mig och bytte om, Jonna, Meja, Hilma och Göran spelade Canasta, jag målade naglarna i juliga färger. 

(null)

Hjälpte Emilia att betala 2 räkningar, sen hjälpte jag henne att beställa en kalender. Jag visste inte att man kunde lägga upp innehållet i en viss ordning som man själv väljer så jag vill nästan göra om min men då vet jag tills nästa år. 

Ätit banan, apelsin och ostkaka till middag/kvällsfika och kikat på finalen av "Hide and seek 3" sen gick de stora och lade sig. Vi har kikat på "Julens alla bak" med Johan Sörberg och Tina Nordström. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus