24 December, lördag…

Julafton

Minnah var vaken första gången vid 03.20 tiden men hon somnade om och vaknade vid 05.00… dessvärre väckte hon Noah och de somnade inte om men de låg kvar i sängen till strax innan 05.30… både jag och Göran klev upp och gick till köket. Barnen kikade på film och jag började med gröten. 

Innan klockan var 09.00 så hade vi ätit frukost och dukat av. Vi låg på sängen och pratade en stund innan vi gjorde i ordning janssonsen. 

Casper och Emilia kom in lite senare och när de ätit sen frukost så öppnade vi julklapparna från dem och de öppnade julklapparna från oss. Vi hade tänkt vänta tills efter mat och Kalle med att öppna resten av klapparna men efter lite överläggande så körde vi på med resten av julklapparna också, så innan 13.00 var vi klara. 

Jag lockade Emilias hår och sen åkte de till Handsjön. Meja lockade Jonnas hår och sen körde de iväg med insamlingen som Hilma och Melvin burit fram. 

Vi började förbereda inför tidig julmiddag och den var klar ca 14.30 och vid 15.00 hade de flesta ätit och det var dags för Kalle. Jag och Göran satte oss till bords i samma veva. 

Lite senare när Göran och Jonna satt i köket och hjälpte Theo och Louie att bygga sitt tekniklego som de fått i julklapp så skulle jag lämna något i badrummet och då händer detta:

Det var sååå sjukt! För Göran sa efter att Casper och Emilia hade åkt "bästa julklappen hade ju varit om Ture kom hem och är hemma när de kommer tillbaka". Någon timma senare så går jag till hallen, ser jag Leif (vår katt) sitta vid dörren, går in i badrummet och vänder, Leif jamar och innan jag släpper ut honom så tänker jag " hoppas att Ture sitter här ute när jag öppnar dörren" och när jag öppnar så springer han rakt in!!! Jag fick en chock! "Herre gud!!!" Fick jag fram, släppte vad jag nu hade i handen ( minns fortfarande inte vad det var) och så tog jag upp honom och gick in i köket för att visa Göran och de andra som satt där, jag var helt skakig och pulsen rusade! Vi ringde ett videosamtal till Emilia direkt och hon blev så fruktansvärt glad, tårarna bara sprutade ❤️. Hon berättade att när hon var i Svenstavik med sin mormor tidigare i vecka så hade Emilia sagt att hon inte orkade prata om Ture och då hade hennes mormor sagt "Du ska se att du kommer att få en fantastisk julklapp för han kommer ju hem på julafton!" Och det är inte första gången hon känner på sig såna saker 😅🙈. Klockan var vid händelsen strax innan 17.00. 

Casper och Emilia kom hem inom 1 timma och återföreningen var ren och skär lycka! Tänk att Ture kom tillbaka!!! ❤️

Jag har hjälpt Ninni med sin Bullet Journal som hon fick tillsammans med en bok med massa bra tips. 

Barnen "lekte" med sina klappar och det var ganska lugnt en stund. 

Klockan var 21.00 innan de små kom i säng och innan dess åkte jag till andra sidan av byn och köpte tv-spel som Göran såg på blocket strax innan.  

Vi åt julgodis lite under eftermiddagen, stod framme i köket och alla har tagit då och då.  Vi har spelat kort och ca 00.20 var det hög tid att sova. 

God Jul från oss 🎄 

(null)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus