28 November, måndag…

Kände mig rätt så trött denna morgon! Klev upp 04.30 som vanligt och gick igenom min vanliga rutin. 

Dagen på salongen var ganska lugn till en början, passade på att gå en vända med dammsugaren genom hela och det tar ju ett tag då det är en rätt så stor yta. 

Fick en drop-in kund innan lunch samt håret tvättat. Gick sen en promenad på lunchen, är så skönt att bara få komma ut och få lite frisk luft och röra lite på sig. 

På eftermiddagen hade jag lite fler kunder men hann ändå tvätta håret på J när jag hade en lucka. Fick även paket från Wella som jag packade upp och lade in i datorn. 

Telefonen har gått varm, det har varit en del som ekar avboka eller flytta sina tider men även de som velat boka så de hinner klippa sig innan jul.

Köpt frukt i café/kiosken som de har på busstorget, brukar annars köpa på lunchen men glömde det. Så bra att få något i magen så jag inte hinner bli alltför hungrig innan jag kommer hem + att jag sällan äter direkt när jag kommer han. 

Glömde kliva av i Åsarna, ställer alltid ett alarm men slumrade till precis vid fel tidpunkt och vaknade igen när bussen precis åkt förbi nästa hållplats… lämnade bilen kvar och promenerade hem. Göran får skjutsa mig till bussen nästa morgon…

Åt min middag ganska sent när vi kikade på tv, de större barnen fick vara uppe senare än vanligt och se på tv med oss. 

Vi beställde några fler julklappar känns. Det var dags att sova och strax innan 02.00 lade jag äntligen huvudet på min kudde 🤗

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus