4 December, söndag...

Andra advent!

Väckt tidigt idag också men tror ingen var vaken före 06.00 i alla fall och det var lite lugnare i soffan, Göran sov i sängen i natt, mysigt att vakna intill honom <3

Jag började morgonen med att påbörja en lussedeg, Theo började duka fram till frukosten och de större barnen väcktes, klockan var nog runt 09.00 då...

Efter att alla ätit frukost kom Casper och Emilia in och åt så degen som var redo att bakas ut fick vänta en stund till. Alla som ville fick men det var med att vaka men det var bara jag, Towe, Ninni, Lilly, Minnah och Noah som bakade. Theo och Louie spelade på sina datorer tillsammans med Göran och Casper och Jonna, Meja, Hilma och Melvin pysslade på sina håll med annat. 

(null)

(null)

När bullarna stod på jäsning så spelade Jonna, Meja och Hilma kort och jag var med Noah på toaletten men det kom inget bajs... under tiden så pasade Meja bullarna som var i ugnen.

Jag, Meja och Hilma gick upp på vinden och hämtade julgranen och lådan med pynt. Melvin skar kycklingen till middagen och jag stekte den under tiden som Göran klädde granen med barnen och satte upp lite glitter i dörrvalven, jag passade även på att lyssna på ljudbok under tiden.

När alla ätit så masserade jag magen på Noah, sån "spädbarnsmassage" för att få igång magen, lade honom på en av fällarna och tog fram babyolja och så masserade jag en stund. De större barnen hjälpte under tiden Theo, Louie och Lilly att duscha. Minnah ville också bli masserad och under tiden som jag masserade henne så började Noah att trampa omkring alltmer och ganska snart gick vi till badrummet där han äntligen kunde bajsa 💩, massagen hjälpte troligen! 

Jonna nattade de små denna kväll och jag tog en välbehövlig promenad! -16 grader och rätt så krispigt i luften men det var sååå skönt! Har inte hunnit med några rörelseövningarna idag och skippade helt någon form av träning…

De större barnen åt lussebullar och pepparkakor till kvällsfika, Towe och Ninni lade sig ganska precis vid 21.00 medan de andra var vakna till strax innan 22.00, tjejerna spelade kort och Melvin spelade på din dator.  

Jag satte mig och skrev lite i min Bullet Journal en bra stund, jag har halkat efter även där.

När de stora lag sig så gjorde jag lite ris alá Malta av gröten som var kvar i kylen, till det drack vi te, åt en varsin lussebulle och 2 papparkakor samtidigt som vi såg på "Herren på täppan". 

Noah kom tassande, satt med oss i soffan en stund och så kom även Minnah men hon lade sig i vår säng. När programmet var slut så gjorde jag mig klar för sängen, tog med mig en sovande Minnah till hennes säng och Noah till sin, lade mig med honom där, mot hans protester, och spelade "Humlan Djojj" på spotify, Minnah somnade direkt men Noah låg och vände och vred sig ett tag. 

Kom tillbaka till vår säng där Göran också lagt sig <3

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus