5 December, måndag...

04.30 ringde alarmet som vanligt men detta morgon kände jag mig väldigt trött! Körde ändå på med samma rutin som vanligt, Jonna klev upp ca 05.30 och vi åkte strax efter 06.00 med bil. Jag körde till strax innan Brunflo, sen fick Jonna ta över, trött efter bara 2 timmars sömn i natt...

Kund direkt från morgonen och sen lugnt tills strax innan lunch. Jonna kom till salongen när hon slutat skolan innan lunchen. 

Jag tog en promenad ner på stan för att möta upp en tjej som jag köpt en grej av och när jag kom tillbaka till salongen och äta innan en fullbokad eftermiddag. 

Jonna och Meja kom till salongen en stund innan jag blev klar med min sista kund och när jag hade städat undan så började jag med Mejas hår. Jag har lovat henne länge att jag ska ordna slingor på henne och ni ville hon gärna göra det innan Nobell på skolan.

Jag gjorde effektslingor, varannan ljus och varannan mörk, gjorde mindre passeér med zigzag-linjer både över och under, sen nyanserade vi. Resultatet blev fint, inte så väldigt stor skillnad från hur det såg ut innan men mycket fräschare, klippte topparna också men i det stora hela så fick hon en jämnare färg, en svalare ton samt att den lite mörkare utväxten suddades ut. 

(null)

(null)

Klockan 20.20 ca var vi klara, vi släckte och låste innan vi åkte på Willys för att handla lite middag samt frukost till tjejerna. När vi kom till lägenheten så bäddade jag fram soffan och bytte om innan vi värmde vår mat och spelade Fia med knuff… som jag ALLTID förlorar! Efter det spelade vi kort och då gick det bättre. 

Jag ringde Göran och pratade en stund med honom men vi fick lägga på för jag höll på att somna under tiden som vi pratade… klockan 23.20 lade jag huvudet på kudden och somnade som en stock! 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus