6 December, tisdag...

Klev upp vid 06.00, bäddade ihop soffan och gick på toaletten, väckte Meja 06.15 och började med mina rörelseövningarna, skippade styrkan, prioriterade att sova lite längre istället. När klockan var 06.45 gick jag och Meja till bussen, den gick 07.00. 

Var in på Coop city och köpte kvarg till A-L hon hade ingen igår när jag kikade och när vi var på Willys så köpte jag bara till mig själv och kom på först efter att jag kommit ut att jag kanske skulle ha köpt en till henne också.

(null)


Var på salongen vid 07.20 ca, fixade och stökade lite innan jag åt frukost, A-L kom i samma veva. Promenad på lunchen efter att jag haft en klippning och en klipp och färg. Efter lunch hade jag flera klippningar, bara 2 mindre luckor men annars fullbokat.

Kunde gå från salongen någon minut innan 17.00, J jobbade till 18.00. Åt banan och clementiner på bussen, lyssnade på ljudbok tills jag blev för trött och satte mig sen för att försöka sova lite. Åkte bussen hela vägen till Rätan och promenerade sen från bussen och hem, det var ca -13 grader men ändå rätt härligt, lite kallt om benen bara.

När jag kom hem så satt Meja och Hilma i köket och spelade kort, ska köpa några nya kortlekar för de vi har är inte så bra... Jag satt i soffan en stund efter att jag bytt om och tvättat av mig, de större barnen åt kvällsfika och sen värmde jag middag åt Göran och sen åt mig. De hade ätit köttbullar, makaroner och sås och det som var kvar räckte till en ganska stor portion åt Göran och jag tog rester ur kylen, Flygande Jacob. När vi ätit klart och Hilma hade varit snäll och plockat ur diskmaskinen så satte lyssnade jag på ljudbok under tiden som jag tog tag i att röja i köket efter middagen.

När de stora lagt sig så gick jag, Göran och Jonna in i köket och slog in några julklappar innan vi fixade lite te/fika som vi åt samtidigt som vi spelade kort, Hjärter 7.

Noah kom upp precis när jag och Jonna stod och borstade tänderna, han hade krupit upp i soffan med Göran och somna så jag tog med honom till sin säng och stannade där en liten stund tills han hade somnat om ordentligt, sen gick jag och lade mig i min egen säng och Göran kom också och lade sig strax efteråt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus