9 December, fredag...

Det hade snöat lite under natten, mysigt tycker jag eftersom det inte varit så mycket snö alls hittills i år men jag är fortfarande väldigt glad över att inte behöva köra bilen hela vägen till stan varje dag!

A-L hade med sin mamma till salongen denna dag, hon skulle ta bussen hem efter att ha varit hos A-L i veckan och hjälpt med dottern då hennes pappa rest i jobbet. Jag är inte alls avundsjuk över hur hon får pussla för att få ihop vardagen, det fick ju vi också göra förut och kommer förmodligen få göra det igen när Göran så småningom får ett jobb.

Vi hade bokat in personalmöte i samband med lunchen denna dag och beställt jultallrik till lunch, jag och A-L tog julmat och de andra tog julgröt med skinkstut... jag blev påmind om att jag inte gillar julmat så mycket så A-L:s hundar blev nog glada över att få lyxig middag senare den kvällen! 

(null)

Promenad ner på stan när vi hade ätit oss mer än mätta, letade almanacka/kalender att ha istället för en Bullet Journal som jag nu haft i 3 år (en för varje år). Det är jätteroligt att göra en helt egen kalender på det viset men det tar för mycket tid så jag tänkte köpa en färdig kalender men inte en vanlig tråkig... men jag hittade ingen som jag gillade så mycket. A-L hittade däremot en fin en, eller jag hittade en åt henne och vem vet det kanske slutar med att jag köper en likadan i slutändan, tänkte jag!? 🙈. 

Hade totalt 4 kunder idag, hade egentligenfullbokat men vi har fått en del avbokningar pga förkylningar som varkar gå runt, runt nu... Jag och Jennifer hade möte med Maria som är lärare på vuxenutbildningen med inriktning frisör, vi ska ha 2 av hennes elever efter nyår.

J hade med sig lussebullar även denna dag, vårt önskemål men jag var så mätt hela dagen så jag tog med mig min att äta på bussen hem tillsammans med clementiner som också fanns på jobbet. Hade även lite nötter kvar sen föregående dag som jag åt.

Köpte mjölk och hämtade paket i Åsarna, gjorde ett riktigt kap på mjölken då det var nersatt pris pga kort datum! När jag kom hem tog Jonna och Meja bilen direkt och åkte till Vemdalsskalet för att gå på "Höstrocken", Hilma och Melvin åkte dit tidigare med buss. 

Tvättade av mig och bytte om, Göran duschade och jag skrev lite i min bok, fixade ett kvitto till han som köpte vår Ford Galaxy i November innan jag röjde lite i köket. Värmde middag till mig själv, Göran gjorde några smörgåsar, Towe poppade popcorn och sen gjorde vi ett nytt försök att se på "Hide and seek 3" och det gick mycket bättre eftersom jag hade försökt sova lite på bussen hem.

Noah kom upp och jag lade mig med honom i hans säng en stund, när jag kom tillbaka till soffan så kikade jag på nätet efter almanacka/kalender, som jag gjort flera gånger tidigare och det slutade med att jag beställde hem en från "personligalmanacka.se" som jag designade själv så nu kan jag släppa den biten. De kostar lite drygt 300k för en sån, jag hade iofs 10% rabatt men ändå en del pengar men Göran tyckte att det var lika bra att jag beställde en eftersom jag är "lite" petig med vad jag vill ha så då är det ju bästa att jag får den som jag verkligen vill ha den.

KLockan var strax innan 23.30 när jag kröp ner i sängen sen.

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus