Mera snö!

Natten till igår (tisdag) snöade det minst lika myclet som kvällen/natten innan  
Jag åkte på träning som började 09.00, cirkelträning, väldigt välbehövligt och idag har jag träningsvärk nästan överallt, lite skön känsla ändå. 
När jag kom hem var alla ute och Göran var i full färd att skotta med traktorn och när han var klar så var barnen ivriga på att få åka madrass på snöhögen som blivit ännu större! 

Caspers och Emilia åkte och skrotade en bil på förmiddagen, mötte dem när jag åkte hem från träningen. 
När de kom tillbaka så kastade de en bil till och denna gång följde Jonna med Casper, Emilia och jag åkte till Svenstavik. Emilia behövde ta ett till test även om det hon gjorde samtidigt som Casper var negativt eftersom hon för några dagar sen fick lindriga symptom. Åtgärder som gäller där hon jobbar säger att hon skulle testa igen för säkerhets skull innan hon kan komma tillbaka och jobba, de vill inte ta några risker. 
Var även in på Ica en snabbis, byggvaruhuset för att köpa en strömbrytare. På vägen hem lämnade vi in ett paket i Åsarna och tankade, hämtade paket åt Caspers på macken och sen in på tempo för att köpa fler gurkor och gräddfil, som inte fanns laktosfri så det fick creme fraiche. Mjölk, ägg gorbys piroger (till Caspers och Emilia när de kom tillbaka från första vändan till skroten) samt gurkor köpte jag tidigare. 

Ugnspannkaka till middag för barnen, även de äldre och färsk pasta med färskost med smak av grillad paprika, avokado samt färsk paprika och lite broccoli till mig och älsklingen senare på kvällen. 

(null)

Natten till i dag var inte en av de bättre men inte den sämsta heller. Vaknade vid 03.00 tiden av att Minnah står och viskar vid sängen. Jag ligger i mitten av söngen då Louie kommit och lagt sig på min sida tidigare under natten, Minnsh lägger sig på andra sidan av mig så där ligger jag inklämd och svettig. 

(null)
Minnsh vaknade och kom upp precis innan jag skulle lägga mig igår (strax innan kl. 00.00) hon hann somna om under tiden som jag borstade tänderna så jag behövde inte sitta där inne med henne. 

Lilly väckte mig strax efter 04.00, efter att Minnah äntligen har somnat, frågar om tv men jag säger att det är mitt i natten och hon ska lägga dig. Sedan kommer Theo lite senare och innan klockan är 06.20 har de hunnit väcka mig och fråga om klockan är nog mycket för att få de på film, ungefär 4-5ggr sammanlagt! Jag ger efter då klocka. Faktiskt är efter 06,00 men kan inte somna om så jag kliver också upp. 
Gör lite härliga uppmjukande rörelser för kroppen, släpper ut och in katter och hund, fyller på mat, äter och dricker mina vitaminer och 07.15 kryper jag ner i sängen en stund till men somnar inte om utan vilar och myser bara lite med Göran som snusar och sover gott. 

Caspers och Emilia komme fin och äter frukost, sen åker med ytterligare en bil som lastades igår, och sensre strax efter lunchtid åker de med den sista för nu. 
Vi äter frukost vid 10.00 tiden, sen klipper jag Theo och Louie. 
Melvin bär insamlingen till hallen, Jonna byter blöja och klär på Noah för att sova ute i vagnen, jag tar med honom ut och packar ur grejer ur bilen som jag fick med mig från mamma i torsdag. Towe bör ut insamlingen och jag packar in den i bilen. 
Just då håller Caspers och Görsn på att lasta bil nr 2 som de körde iväg och jag hjälper lite med kommunikationen. Nosh har ännu inte somnat så hon tar över vaggandet av vagnen tills bilen är lastad och jag och Towe åker iväg. 
Vi tömmer insamlingen, tankar en dunk med diesel, som för övrigt höjdes med minst 1,20kr vid nyår! I Åsarna kostade den igår 20.03kr/liter och här på macken kostar den 20.20kr/liter!!! Vansinnigt! 
Sen in på Tempo och handla lite och hämta ännu ett paket till Casper. 
Känns som att jag handlar varje dag! Men i morse bestämdes att vi skulle fira Towe (som fyller år i morgon) idag stället, egentligen skulle jag inte ha varit hemma idag men det blev ändrade planer och i morgon jobbar jag. Så i alla fall behövdes det handlas lite till både fika och middag. Idag åt vi tortilla-pizza, alla fick göra sina egna och till efterrätt chokladpudding, glassen jag köpte får bli tills i morgon. 

När vi kom hem så tog jag vagnen med sovande Noah och gick på en promenad, drygt 1 timma var vi borta. När jag kom hem hjälpte jag Towe med chokladpuddingen och så småningom blev det dags att börja förbereda middagen. 

(null)

Efter middag och chokladpudding, när de små lagt sig så tog jag en dusch, en längre med både ansiktsmask och filande av fötter, jag passade även på stt skuta toaletten ordentlig. 

När Nosh lagt sig myste vi ner oss i soffan i vanlig ordning och nu är det hög tid att vi lägger oss, de större barnen kom isäng för en liten stund sen. 

(null)
Öppnad min Toblerone som jag fick av älsklingen i julklapp, från en ändring till en annan ❤️







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus