10 November, torsdag…

Denna dag innebar den vanliga morgonrutinern som jag har när jag jobbar. 

Hilma hade lagt ett par jeans i badrummet som jag prövade och bestämde mig ganska snabbt för att låna. Hon hade sagt något om den kvällen innan, att de inte passade henne så jag antog att hon själv inte skulle ha dem. Jag vet att jag borde ha frågat först men tänkte att hon nog skulle uppskatta att inte bli väckt innan 05.30… till byxorna hade jag en mörkt grön tröja som jag hittat i en påse som barnen först kikat igenom, var från en av mina kollegor. 

Fick skjuts av Göran till bussen, vi åkte golfen. 

När jag kom fram i stan så var det snömojs överallt! Det hade snöat ca 15cm dagen innan och nu hade det börjat töa. 

(null)


Hade 3 kunder idag varav 2 var slingor så det fyllde upp så gott som hela dagen. 

Promenad ner på stan för att gå till banken på lunchen, behövde en ny säkerhetsdosa eftersom min var helt slut på batteri. Passade på att köpa banan och clementin på samma gång, köpte även ost och smör till salongen. 

Fixade nytt bank-id på telefonen, det var därför jag behövde en fungerande säkerhetsdosa. 

Missade nästan bussen hem, blev klar med sista kunden i sista stund för att hinna gå till busshållsplatsen som ligger efter vägen.  Oftast så går jag åt motsatt håll och kliver på bussen på busstorget där den utgår ifrån. 

När jag satt på bussen så pratade jag med en eventuell köpare av vår Ford Galaxy, han kommer på lördag morgon istället för fredag som det verkar. 

Promenerade hem från bussen, denna kväll så var vi bjudna på middag hemma hos Susanne och Patrik! På menyn stod det gräddig kycklinggryta, tyvärr inte laktosfri så jag får hoppas att magen inte reagerar alltför mycket. 

När vi kom hem och de små barnen hade krupit ner i sina dängas så fixade jag Hilmas bank-id på hennes telefon också. Hon fick överta min gamla.  Jag hjälpte även Meja att beställa julklapp till Göran och Jonna. 

När alla barn lagt sig så drack vi lite Te och kikade på tv, åt lite nötter och några rutor vit choklad som fanns i gömmorna. Jonna satt också uppe med oss. 

Jag blev så småningom trött och det var dags att krypa i säng, klockan var då 23.30 ca och jag hade fått ett sms av Casper om att jag kunde åka med honom följande morgon 🤗





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus