11 November, fredag…

Idag skulle finaste Kerstin ha fyllt 81 år ❤️ många tankar till både dig och dina barn och barnbarn ❤️

(null)

Klev upp 04.30 som vanligt och satte igång med mina rörelser direkt för att hinna, behövde vara klar lite tidigare denna morgon eftersom jag skulle åka med Casper. Duschade och var klar och klädd, redo för att åka klockan 05.30. 

Fick inte sitta på "min" plats, i bussen denna morgon men kunde ändå sova lite på vägen in till stan och jobb. 

I förrgår snöade det som jag nämnt och igår var det 0 gradigt med snöblandat regn, idag visade termometern +9 grader… men efter helgen skulle det bli kallt igen  sägs det 🤔

Hade ingenting bokat på förmiddagen, åt min frukost i lugn och ro, tvättade håret på Jennifer och sate inpackning, fick mitt hår tvättat och satt med inpackning under tiden som jag fick fransar och bryn färgade och sen var Kristina snäll och fönade mitt hår 🤗

(null)E har en kund som alltid har med sig hembakta bullar när hon kommer 😋

Jag åt  soppa och hårdbrödmackor till lunch innan jag gick ner på stan för att leta farsdags present … hittade en burk med saltlakritsmuschtager… hade hoppats på att hitta någonting mer men det fanns inte alls så stort utbud och jag hade knappt om tid. 

Min lista var så gott som fullbokad efter lunch och ända fram tills att jag slutade för dagen 🤗

Promenad till bussen, alltid mycket folk på fredagar… jag åt min frukt och lyssnade på ljudbok.  En kvinna klev på i Brunflo och eftersom det var mycket folk så flyttade jag min ryggsäck från sätet så att hon kunde sitta bredvid mig. Slumrade lite av och till under vägen hem men lyckades lyssna klart på min bok först. 

Promenerade hem från bussen, jag påbörjade sista boken i serien om tre som jag lyssnar på. Den handlar om syskonen Gallagher på Irland och deras släkt bakåt i tiden. 

Allt var lugnt hemma när jag kom in i värmen, jag packade ur ryggsäcken och satt i soffan en stund innan jag tvättade av mig och bytte om. Jag vek även en hel hög med lakan och stoppade tvätt i torktumlaren när jag ändå var i badrummet.

Gjorde äggröra till middag och satt sen i soffan och slötittade på tv… ställt frågor till Göran angående bilen som jag troligen får sålt i morgon, ska befinna mig i stan, vid tågstationen, strax innan 07.00 i morgon bitti. 

Satt tillslut och somnade i soffan så det var lika bra att jag gick och lade mig, klockan var strax innan 22.30





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus