12 November, lördag…

Klev upp 04.00 denna lördag för att åka till stan och sälja vår bil. Hann med lite rörelse i 20 min och jag åkte mot stan strax innan 05.00. Han som skulle köpa vår Ford Galaxy var en man som skulle komma med tåget 06.45 ända från Göteborgsområdet. Det blev dock inte riktigt som jag hade tänkt mig… Han hade pratat om lördag, sagt att det fanns dåligt med direkt-tog och fick ta ett natt-tåg… jag hade inte kikat ordentligt på biljetten vilket datum det gällde utan bara på tiden… När jag vid utsatt tid ringde honom för att se om tåget verkade vara i tid så visade det sig att det inte är förrän på tisdag morgon som han kommer 🙈

Jag handlade lite på Ica Maxi innan jag åkte hem igen… fanns dåligt med både bröd och mjölk hemma och eftersom jag skulle vara hemma innan affären i byn öppnade sp kunde jag lika gärna handla till frukosten… dyr frukost om manräknar den onödiga resan 🙈. Hittade även en kopp som jag köpte till fars dag och ölkorv fick det också bli. Köpte även kvarg som jag lämnade på salongen innan jag åkte hem. 

Jag kom hem vid 09.00, satte igång och fixade frukost, vagn choklad och smörgåsar. 

Egentligen skulle vi ha åkt till Robert och Annica för att hälsa på också denna dag men de hade lite annat som skulle hinnas med så det fick bli följande dag stället.

Ja sp eftersom dagen inte alls blev som den var tänkt och jag var både trött och rastlös så satte jag igång att baka. Bakade bpde lingonkaka och havrekanelbullekaka, har även  hängt lite tvätt, vikt tvätt och sen sorterat upp all tvätt som var ren tillsammans med Göran + tagit reda på alla sängkläder! Förutom det sp blev det inte så mycket gjort. 

Senare så spelade jag och Göran kort under tiden som jag lagade mat. Casper och Emilia hade åkt  iväg fram på eftermiddagen och skulle  äta borta.  Vi åt pasta med en vit sås gjord på lök, bacon, vitlök och lite ost, nästan lite som carbonara men inte så tung. 

När alla ätit så fikade vi  kaka, firade lite av fars dag en dag för tidigt eftersom vi skulle åka bort följande dag. Jag fixade i köket och passade på att lyssna på ljudbok under tiden. 

Vi bestämde oss för att se film senare på kvällen och då ville vi gärna ha något att knapra på så Jonna, Hilma och Meja åkte till Svenstavik för att köpa lite godis och chips. 

Jag och Göran nattade barnen, Noah var tjurig och så småningom behövde han bajsa… där var svaret på varför han inte kunde komma till ro… när han var klar på toaletten så jag lade mig bredvid honom i hans säng och vi somnade båda två. 

Vi kikade på film och jag somnade lutad mot Meja med hennes arm om mig ❤️, hann äta lite godis och chips innan, kände mig egentligen inte sugen men åt lite ändå. Att jag somnade var ju inte så oväntat med tanke på att jag klivit upp så tidigt en lördag… helt i onödan dessutom 😅🙈

Jag gjorde mig klar för sängen när filmen var slut och jag vaknat när de stört bearbetning skulle gå och sova. Jag dukade av bordet också. 

Göran följde också med till sängen för att sova där för en gång skull och vi kikade lite på hemnet efter hus. Sjukt va dyra husen i stan är nu trots att räntorna stigit… förhoppningsvis sjunker de en aning efter nyår… Vi såg bland annat ett hur i Hoverberg som skulle kunna vara intressant men på gränsen till för litet för oss… På ett sätt skulle det vara så mycket smidigare att bo närmare stan och då förslagsvis i Svenstavik men å andra sidan så bor vi ju rätt bra här också. 

(null)
Denna bild tog jag föregående dag när jag promenerade hem från bussen. Försökte få en bra bild på månen 🌕 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus