13 November, söndag...

Farsdag! Jag skrev och gratulerade min pappa och pappan här hemma fick öppna sina presenter vid frukosten. Vi firade ju för Göran lite både igår och idag, fika gjorde vi dagen innan och när det gäller presenterna från mig och barnen hade jag köpt ölkorv, lakritsmustascher och en mugg. Jonna och Meja hade också köpt en mugg som du fyllt med godis.

(null)

Fars dag! Då firas alla pappor, även min egen ❤️ men jag vill passa på att på min och mina barns vägnar hylla just deras pappa lite extra ❤️ vi älskar dig ❤️ och är så glada och stolta över dig. Under 10 år var jag en "hemma mamma" ganska vanligt kan tyckas men att ha en "hemma pappa" som du, det borde alla få ha 🤗❤️ du är BÄST!

Vaknade första gången vid 05.26 av att Theo och Louie var vakna, fick upp och kissade efter en stund, sa åt dem att gå till sina sängar eftersom de tjafsade om en filt och plats i soffan… så onödigt när det i princip hade halva soffan för sig själva och 3 filtar... Jag gick och lade mig igen och klev inte upp förrän 09.20 igen ca… men ja, jag sov ju inte hela tiden men det blir ju ändå vila så man kan väl rökna det som att jag fick lite sovmorgon.

Jag gjorde varm choklad till frukost även denna dag eftersom oboyen var så gott som slut så vi sparade det som var kvar till casper och Emilia.

Vid 10.30 ca åkte jag och Göran till Svenstavik för att hälsa på Robert och Annica, barnen satte sig och åt frukost när vi åkte. 

Vi tog en extra sväng till Hoverberg bara för att se på huset som vi såg på hemnet igår, det är ju något helt annat att se i verkligheten än på bild.

Hos Robert och Annica höll de på med flera olika projekt på en och samma gång så det var lite smått kaos, men så blir det ju lätt. Efter en stund så gick vi på Ica för att hansla lite att äta, bi tog med en stor säck pant så blev de av med den också. Lite senare så skjutsade jag hem Roberts mamma som varit hos dem när vi kom, hon behövde handla och vi var in på Ica igen. Jag passade på  att handla lite mjölk, fil och bröd, hade tänkt göra det ändå innan vi åkte hem men det klarade sig ju lika gärna i bilen under dagen, fördelen med att det snart är vinter. 

Eftersom det var fars dag så åkte jag och Annica till Hoverberg för att Annica ville tända på hennes pappas grav, det är så trivsamt på kyrkogårdar och så mysigt och fint när det lyser lite här och var av gravljus. Vi var in på Ica igen och köpte lite chips, dipp och gurka till Casper och Emilia, Emilia hade ringt en stund innan  och frågat om jag hade möjlighet att handla åt dem då affären hemma hade hunnit stänga.

Göran och Robert fixade lite med datorerna, de formaterade och återställde den dator som Göran köpte av Robert och sen kikade de på Theos och Louise datorer. Den dator som Theo hade behövde i princip bara en ny formatering så fungerade den igen och den som Louie hade lämnade vi kvar så länge. 

Strax innan 18.00 åkte vi hem igen. Hemma har de bland annat skrivit önskelistor, målat naglar, fikat, duschat alla små, ätit middag, borstat tänder och när vi kom hem satt de och kikade på film. Allt hade gått bra och vid 19.30 började vi göra de små klara och lägga dem, Jonna nattade denna kväll, Noah brukar få välja vem som ska natta. 

Göran ställde ut soptunnan och komposten till vägen, jag tog en promenad med Ninni och Tyra, funderade en hel del under tiden, på både det ena och det andra, stora och små saker i livet. Även om vi gick tillsammans jag och Ninni så är det ganska skönt att ändå mest vara tyst och tänka, för oss båda. 

När vi kom tillbaka så åt de stora kvällsfika och sen var det dags för dem att lägga sig. Jag, Göran och Jonna var uppe lite längre och kikade på tv. Vi åt lite chipsrester och lite choklad som var kvar sen kvällen innan. Vi såg först på "Så mycket bättre" och sen "Härren på täppan" innan det var dags för mig att sova, klockan var 00.30 när jag lade mig i sängen men jag fastnade i mobilen då jag inte kände mig trött och klockan hann bli 01.20 innan jag lade huvudet på kudden för att sova.

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus