14 November, måndag...

Jag klev upp 04.30 och hann med hela 50 min rörelse och träning denna morgon eftersom jag och Jonna skulle ta bilen till stan. Jonna ska vara i sten hela veckan och behöver ha bilem där för att på enklaste sätt kunna ta sig till och från Furulund där de har själva transportdelen av utbildningen. Hon är bara på skolan och läser övriga ämnen en dag i veckan och det brukar vara måndagar.

Jonna klev upp precis inna jag tog en snabb dusch och även innan vi hann göra oss helt klara att åka så hann både Minnah, Lilly och Noah vakna. Vi åkte strax efter 06.00, Jonna körde till strax innan Brunflo sen körde jag resten av vägen, jag hade kunnat vila lite när Jonna körde. Jag körde först till lägenheten så att Jonna kunde springa upp emd lite grejer som hon hade med sig och sen åkte vi till salongen, Jonna var där en stund innan det blev dags att åka till skolan.

Åt frukost på jobbet i vanlig ordning, hade sen kund direkt från morgonen, en långbehandling. Tog en promenad på lunchen, gick förbi Eillys och köpte lite frukt att ha på bussen hem. Eftermiddagen var också så gott som fullbokad 🤗

Hade en kund som vi gjorde än ganska stor förändring på och hon trodde själv knappt sina ögon när hon såg sina före och efter bilder 🤗

(null)

(null)

Åkte bussen hela vägen till Rätan och promenerade sen hem. De små barnen hade redan lagt sig när jag kom hem så jag bytte om och tvättade av mig innan jag satte mig en stund och skrev i min buller journal. Hade även delat på semelbullar som vi tagit ur frysen för några dagar sen och datt in dem på tork i ugnen så att det kund enligt skorpor istället för att bli gamla. 

När de stor ätit kvällsfika och lagt sig så gjorde jag en kopp te, kikade på tv en stund med Göran innan det var dags att sova. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus