16 November, onsdag…

Ledig dag! Klev upp 04.50 och startade dagen som jag allt som oftast gör med att få igång kropp och själ med rörelse och andning. Snabb dusch och sen koka gröt, väcka barn, få iväg dem till skolan osv. Det var nu -1 grader ute men vi har ännu inte tagit fem vinterkläderna eftersom temperaturen går så mycket upp och ner o h det finns egentligen ingen snö än.

Väckte Göran för att sen åka tillsammans och lämna barn på förskolan. Åka en sväng i byn i väntan på att Tempo skulle öppna, handlade  bröd, ägg, socker, mjöl, florsocker och mjölk. 

Vi skrev sen den berömda matlistan och därefter en handlingslista. 

Jag modellerade små snoppar av sockerpasta innan vi åkte och hämtade barnen på dagis tillsammans. Vi stannade på tempo för att köpa smör, glömde det förut. Snopparns ska bli till en överraskning åt en av mina kollegor som fyller år, hon blir så lätt generad när msn nämner ordet snopp 😅. När vi kom hem så b akade jag cupcakes och gjord frostig, det och snopparna ska vara till födelsedagsfika för E på salongen. 

Jag dammsög den hela huset, följde Noah på toaletten eftersom han behövde bajsa 💩. Sen börja jag med middagen. 

Casper kommer hem och har med sig vår nya toalett, han monterar den direkt, klart på 30 min och det är spännande att se på när han jobbar ❤️. Jag f ortsatte med middagen, klyftpotatis och schnitzel, Melvin tog över att skära potatisen i klyftor när jag och Göran hjälpte/tittade på Casper. 

(null)Före…

(null)Efter 🤗

Kikade på nätet efter ny köksfläkt då den vi har snart kommer att brinna i elektroniken… 

Vi åt middag och jag skippade träningen med Jenny denna dag.  Barnen såg på tv och vi gjorde slag k dsken och beställde ten ny köksfläkt och rör/slang till utsuget. 

De stora barn fixade med tvätt och vi stoppade de små barnen i säng, Towe nattade dem och vi klippte tovor på katterna innan jag f lätade Emilias hår. 

Jag gick avslutningsvis en promenad med Tyra, hade lust att bada men skippade det man ska inte göra det när man är ensam, speciellt inte där det finns så mycket sten som man kan halka på. 

Göran duschade och de stora barnen qåt kvällsfika, vi kikade tv, ett program som heter "Älskar, älskar inte" och de större  barnen kom sakta men säkert i säng. 

Vi (Jag, Göran och Jonna) gjorde dipp och vi dippade både chips och morötter, drack te och åt vindruvor samt tittade på "Hela Sverige Bakar" innan det var dags att sova. Jag lade mig vid 23.30 tiden. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus