18 November, fredag…

Tog lite sovmorgon och klev upp vid 06.00, vanliga rutinen även om jag sover hos Jonna och vid 07.00 tiden klädde jag på mig promenerade till salongen. 

Jag var först på plats på salongen startade igång dator, tvättmaskin och kaffemaskin, innan jag tog fram min frukost. 

E hade med sig bullar som hon haft i frysen, köpta på Ica Kvantum, de var riktigt goda upptäckte jag senare. 

(null)

A-L och K kom sen, K hade också med sig fika, en kladdkaka med hallonformage samt lite småkakor, hon ville passa på att tacka sen vi uppvaktade henne när hon fyllde år och det passade ju jättebra denna dag då E ändå fyllde år! 
(null)

J var fortfarande sjuk igår men nu mådde hon bättre och kunde komma och jobba. 

Vi hade en lugn morgon och började med att fika. A-L:s sambo och dotter kom tillsalongen, var där någon timma, de hade lite ärenden i stan.

Jag tog en ensam promenad på lunchen, hade haft 2 kunder på förmiddagen men hade sen fullt på eftermiddagen! 

Jonna kom till salongen en stund innan jag slutade. Vi åkte och handlade det sista på handlingslistan och började på Willy’s och sen resten på Ica Maxi.  Jag körde hem

Svängde in hos mamma i Svenstavik, hämtade chokladkalendrarna som hon köpt till barnen, hon köper det varje år som en tradition. 

Väl hemma så bar vi in allt från bilen, fick hjälp av Meja, Hilma och Towe och sen hjälptes vi åt att packa upp allt innan vi plockade maten i skåp, kyl och frys. 

Jag och Göran åt lite middag, jag duschade och bytte om. Satte mig i soffan, kände mig genast ganska trött och gjorde mig klar för sängen.  Klockan hade ju ändå hunnit bli ganska sen och den var ca 23.30 när jag sa god natt. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus