19 November, lördag…

Idag fyllde du äntligen 8 år!!! Stort grattis till vår alldeles egna, fina Lilly, du är ett riktigt yrväder, du växlar humör ibland så man blir helt mållös. Allt från en sprallig liten söt tjej som får oss att smälta, till en "dramaqueen" utan dess like och från det till en riktigt bitchig attityd som får oss att tappa hakan! Och vet du vad, vi älskar dig precis som du är ❤️ hoppas du hade en fin födelsedag 🎈🎉🎁❤️🪅
(null)

(null)

(null)

Jag vaknade första gången klockan 04.23, tv:n var på och jag behövde kissa. Stängde av tv:n på vägen till toaletten och gick sen och lade mig igen. 

Sen vaknade jag vid 06.30 tiden av att barnen hojtade åt varandra i soffan. Göran satt där med dem en stund och jag kunde slumra lite till men det märktes ganska väl när han gick därifrån så vid 08.00 tiden gav jag upp och klev ur sängen. 

Kokade gröt till frukost, mannagryn och vetemjölsgröt. Casper och Emilia åt också gröt, de kom in strax innan vi skulle äta så de fick äta klart sin frukost först. 

Kände mig på dåligt humör och ganska nere direkt när jag vaknade andra gången och det höll i sig. Barnen ville komma och kramas men jag kände egentligen inte för det… de märkte säkert att det var något. Göran kom också och kramades och höll om mig, då kändes det genast lite bättre, beröring är viktigare än man tror. 

Senare, efter vi gjort tårtan och burit in alla lådor med vinterkläder så gick jag på en långpromenad, var borta ganska precis 1 timma, då kändes det mycket bättre. 

(null)

Barnen fikade tårta och chokladbollar efter att Lilly med hjälp av Towe och Hildur garnerat tårtan. Hildur frågade redan igår om hon fick komma och vara med Lilly idag så jag svarade på förmiddagen att det gick bra och efter en stund dök hon upp. 

(null)

Jag, Göran, Hilma och Melvin spelade kort, vi fick pausa för att Göran skulle åka till början av Ytterhogdal och hjälpa Casper kompis som fått slut på soppa, Casper själv var inte hemma.  Jag gjorde under tiden som Göran var borta, smeten till tjockpannkakorna som vi skulle äta till middag. De var i ugnen när Göran kom tillbaka och vi fortsatte spela. 

Alla åt, pannkakan blev väldigt bra i konsistensen så och jag skrev upp receptet som jag hade höftar fram.  Sen dukade vi av bordet och jag stoppade i allt i diskmaskinen innan vi spelade lite mera kort. Jonna bytte plats med Melvin, annars var vi samma gäng som spelade Canasta. 

Hildur blev hämtad vid 20.00 tiden och det blev dags att natta de små, min tur ikväll. 

När de somnat, vilket tog ett bra tag, så gjorde jag lite rörelseövningarna under tiden som de större barnen hjälptes åt att plocka fram chips och choklad, popcorn och läsk för att vi den skulle de säsongsstarten på "Hide and seek 3". 

Vi kikade på båda avsnitten som släppts (det släpps alltid 2 avsnitt vid säsångsstarten) och sen gick de större och lade sig, klockan var 23.30, Jonna stannade uppe längre och vi kikade på "Så mycket bättre" också.  Melvin var också uppe längre men han satt och spelade på sin dator. 

Noah vaknade och kom och lade sig i min famn, somnade om snabbt så jag lade honom i vår säng, jag bar senare tillbaka honom till hans säng. Minnah kom tassande precis när jag lagt mig så hon fick ligga kvar, klockan var ju ändå 02.00! 

Casper åkte tidigare den kvällen (men ändå sent) för att hämta bil utanför Örebro morgonen/förmiddagen efter. Han blev upphämtad av en kompis som skulle köra, han har en bra bil och släp som han lånar av pappa när han hjälper andra att hämta hem bilar som de kanske inte har möjlighet att själva köra hem. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus