20 November, söndag...

Vaknade vid 06.00 av att jag hörde Theo och Louie prata väldigt högt, de satt i sitt rum och spelade kort och hade helt glömt bort att använda 10cm-rösten… De fick sätta sig i köket och jag skrev lite här på bloggen (försöker hela tiden att komma ikapp), Lilly hade också precis vaknat och spelade med dem. Inte så mycket senare vaknade både Minnah och Noah. 

De slutade spela och satte sig i soffan och såg en film, jag och Göran drack te och spelade kort vid 07.20 tiden denna morgon… Tyvärr så kom Theo och Louie i luven på varanda mest hela tiden så ganska snart gav vi upp kortspelandet och började med att plocka fram vinterkläderna som fanns i lådorna i hallen, de bars in igår för att hinna bli lite varma tills idag. 

De större barnen väcktes och kom ner, vi hann med allt innan frukost, iofs så blev ju frukosten rätt sen… runt 11.00... Lådorna bara ut igen och sen fick vi igenom barnens egna lådor i hallen, såg till att de hade mössor, vantar, halsduk, fleece och sockar mm. 

Jag tog efter det fram saxen och började klippa, började med Theo, sen Noah, han har ju väntat sååå länge på att få bli klippt ❤️ sen Louie, efter det Hilma och sist Göran. 

Jag skar kycklingen till middagen när Göran duschade och sen åkte jag på andra sidan byn i ett ärende och sen hem en stund innan jag åkte till Handsjön för välbehövlig Yoga 🤗. Hade tänkt ta ett dopp i sjön i helgen men det blev liksom inte av, kändes dumt efter yoga och avslappning…

När jag kom hem så tog jag en snabb dusch innan jag lade upp middag på en tallrik och fixade 2 matlådor att ta med till jobbet, varav en av dem blev en "over night oat", ska sova hos Jonna i morgon till tisdag. 

Plockade i diskmaskinen det som var kvar samt diskade kastruller och annat för hand. De större åt kvällsfika och jag satte mig i soffan för att äta min middag. Åt även lite vindruvor och lite chips när vi kikade på "Herren på täppan". 

Casper och hans drömbil som han hämtat kom hem under tiden som jag var på yoga, en blanksvart Volvo 164:à med skinninredning taklucka och massa annat. 

Så småningom blev det dags för mig att sova, klockan var då  23.09 ca

(null)Det var denna kappa som jag hittade på ellos.se. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus