21 November, måndag...

Innan jag lade mig för att sova så klev jag upp och kissade igen, pussade på Göran i soffan för att se om han ville sova i sängen men han sov för djupt redan för att ens reagera på mina pussar. 

Bara när jag precis somnat så vaknade jag av att Noah var ledsen, satt uppkrupen intill Göran i soffan. Jag tog honom till vår säng där vi somnade om båda två. Louie kom någon gång under natten och sen kom Minnah lite närmare morgonen, hon ville att jag skulle flytta mig så att hon kunde ligga längst ut och vad gör man inte ❤️. 

04.30 ringde alarmet på mobilen och det var dags att kliva upp, jag satte igång ganska direkt med rörelse och styrkan och hann med 60 minuter totalt! Jonna kom ner efter ca 50 min. Jag duschade och vi gjorde oss klara, innan vi åkte så hann Theo vakna och han lade sig i soffan med Göran som jag också pussade på och sa hej då innan vi åkte. Jag tog med mig 2 kassar med kläder till salongen, en som är till A-L:s dotter med overaller och jackor som vi inte kommer behövs mer och så en med det som blev över från påsen som K kom med till barnen + att jag fyllde på med lite annat också. Vi tog alltså bilen och jag ska sova över hos Jonna i lägenheten tills i morgon tisdag.

Förmiddagen var helt tom på kunder men fick en klippning precis innan lunch. Innan dess så satt vi och pratade jag och J, jag kollade igenom SchoolSoft och sen tvättade vi håret på varandra och K fönade mitt innan hon klockan 10.00 hade sin första kund. 

Jag tog en promenad på lunchen som vanligt, lite kallt om området strax ovanför och nedanför knäna, min vinterjacka är kortare än min skaljacka… jag vill ha en annan men efter allt strul med mina jackor den förra vintern så vet jag inte hur jag ska göra... Jag köpte först en på INTETSPORT som jag insåg skulle bli för kall för det var en tunnare dunjacka och så ville jag ha en längre. Jag köpte en tjock dunjacka på STADIUM som var längre och dyrare och den hade jag från November till Mars… men sen började en av knapparna att glappa så jag fick lämna den tillbaka, ville inte ha en lika och jag tror inte det ens fanns rätt storlek så jag fick göra en retur och köpte istället denna som jag har nu från Didriksson… jag har sett en annan jacka nu på STADIUM nu som jag vill ha men den är slutsåld för säsongen, en lika som A-L har men snäppet längre, från märket EVEREST… sen har jag nu ikväll kikat på nätet och bland annat hittat en extra lång dunkappa på Ellos… men vi får se...

I alla fall så gick jag en promenad på lunchen, och efter lunch så hade jag en stammis som skulle färga botten, göra effektslingor och klippa. Efter henne tog jag en snabb drop-in innan min nästa och sista kund, en kille som flyttat hit från Ö-vik och jag klippte honom i Augusti också. 

Promenerade från salongen strax efter 17.00, gick först på STADIUM och kikade på vad för jackor som fanns och så frågade jag och fick reda på informationen som jag skrev tidigare, att det inte kommer fler av den jackan jag ville kika på förrän nästa vinter. Jag gick sen på Ica Traktören och köpte middag, popcorn och sprutgrädde till Jonna. 

Vi har ätit och kikat på film, Jonna hade köpt dessert från Arla, pannacotta med passion och mango och så åt jag en hel påse popcorn 🙈. Filmen vi såg heter "The Adam project" och den var bra. 

Jonna hoppade in i duschen och jag gjorde varm choklad åt henne under tiden som hon duschade klart. Vi lade oss för att sova när klockan var strax innan 23.30...

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus