24 November, torsdag...

Sovit oroligt i natt, vänt och vridit på mig flera gånger. Klev upp direkt när alarmet ringde 04.30, körde på med rörelse och styrka direkt, mest armar och mage denna morgon. Jag tog sen en snabb dusch innan jag klädde mig och åkte iväg till bussen, åkte härifrån 05.45

Jag fyllde på busskortet och så tyckte jag att det tog extra lång tid att komma fram till stan denna morgon, försökte sova men vaknade av och till flera gånger... Eva var på salongen när jag kom, jag åt frukost och sen hade jag min först kund 08.00. 

Vi inventerade för någon vecka sen men vi missade all färg och resten av alla produkter för behandling så som schampo, perm, blekning mm. Det stod inte med på listorna eftersom det aldrig blivit inlaggda i datorn så vi visste inte ens att det skulle göras… vi ordnade det idag på förmiddagen då vi ändå hade luckor. Jag och A-L tvättade håret på varandra och gjorde inpackning. Jag hade en kund precis innan lunch så jag hann inte torska mitt hår och sen tog vi en promenad ner på stan innan jag åt. Jag hjälpte A-L att välja grejer på  butiken "normal" till hennes dotters julkalender, blev lite inspirerad över att kanske göra samma sak men tills nästa år. När vi kom tillbaka åt jag min lunch. 

Minnah och Noah var lediga från förskolan idag eftersom de båda hade tid för 5-års, respektive 3-års kontroll vid 09.15 tiden. Göran berättade senare att allt gick bra och det hade även gått bra för Minnah när hon fick sin spruta. Hon blev lite rädd och ledsen igår när vi talade om det för henne. 

 Hade ingen kund på eftermiddagen, A-L passade på och färgade utväxten på J och jag sköljde. A-L hade sen en klipp och färg som tog resten av eftermiddagen.

Jag klippte J sista kund och jag blev lite sen men det var mitt eget val att hjälpa henne och J var snäll och sopade efter mig så att jag kunde gå till bussen och jag hann gott och väl fram i tid. 🤗

Towe, Ninni och deras vän A klev på bussen i Svenstavik efter att ha varit på dansträningen, de åkte bil med mig från Åsarna. Var in och köpte chips, choklad och lite Werthers kolor för Meja skrev att de ville ha något gott tills när vi skulle se "Hide and seek 3"  

(null)

Stekte ägg till pytten när jag kom hem, efter att ha sagt godnatt till de små. Towe och Ninni åt direkt, jag väntade på Göran, plockade i diskmaskinen under tiden. 

När vi sen sett klart på tv och de större också hade gått och lagt sig så hade klockan hunnit bli 23.00 innan jag kröp ner i sängen för att sova. 

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus