25 November, fredag…

Denna dag kom lönen in på kontot… tyvärr inte den bästa men i alla fall så det räcker, tror att lönen efger November kommer att vara lite bättre 🤗. 

Klev upp 04.40, träna, duscha och göra mig klar, åkte med Casper till Åsarna, så mysigt med sällskap av honom på morgonen ❤️ så jag är så glad att jag kan och får åka med honom ibland 🥰

Kort morgonmöte på salongen startade ifrån arbetsdagen. På fredagar är det oftast lite mer fullbokat och denna dag hade jag i alla fall 7 kunder 🙏🏻

Promenad ner på stan på lunchen,  köpte julklapp till Jonna, den 2:à julklappen för i år, känner att det börjar bli dags att sätta fart med resten också! 

Frukt på bussen hem + några bitar choklad från chokladasken som jag fick av Casper på morgonen, han fick den av en kund och hade redan ätit de sorter som han tyckte om 😅

Lyssnade klart på min ljudbok, promenerade från bussen och hem. När jag kom gående om på gårdsplanen så var Lilly och Minnah påväg in i bilen, Jonna skulle skjutsa dem till farmor där de skulle tillbringa natten innan födelsedagsshopping dagen därpå.

Till middag var det tacos, jag och Göran åt tillsammans och sen tog jag fram chokladasken och de andra delade på det som var kvar i den. 

Lite senare så åkte Jonna iväg, skulle vara chaufför upp på "Skalet" och "Forum" som är varje år men tror det varit uppehåll nu under pandemin. Festande och uppträdande som lockar folk från hela landet. 

Casper och Emilia var på julbord med Caspers kollegor, de var i stan på Marité som jag förstod det och när de kom hem berättade de att det hade varit bra mat och de hade haft trevligt. 

Fick besök av Tony och Julia en sväng också, Tony var också chaufför och hans kompis hade problem med sin bärbara dator så han ville höra med Göran om han kanske kunde fixa den. 

Passade även på att beställa både hund och kattmat innan det var dags att sova. Klockan hann bli nästan 01.30 innan jag lade huvudet på kudden. 

(null)Längtar tillbaka lite till i somras när vi badade var och varannan kväll och bästa kvällen var ändå när denna fantastiska solnedgången uppstod 😍


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus