26 November, lördag…

Jobblördag! Jag klev upp 05.45 för att hinna med min vanliga rutin innan det var dags att åka mot stan för att tillbringa några timmar på salongen. Denna lördag jobbade jag helt själv då de andra hade andra planer den tidigare. 

Som tur var så var hela dagen fullbokad och jag hade ju gott sällskap av mina kunder 🤗. Mellan kunderna hann jag med att tvätta undan alla kappor och handdukar efter gårdagens eftermiddag, 2 hela maskiner + en lite mer än halvfull efter lin näst sista kund.

Hela dagen flöt på och gick bra, var klar lite tidigare med sista kunden och hann med att torka golvet på kundtoaletten och i entrén. Det blir så smutsigt nu när det är blött och lita halvdlaskigt ute innan snön lagt sig ordentligt. 

Efter jag hade slutat så åkte jag upp till Lillänge och besökte några olika butiker för att börja inhandla lite av julklapparna som jag hade på min lista i telefonen. 

Under tiden som jag jobbat så gjorde resten av familjen en lite utflykt till storsjöbadet, alla utom Lilly och Minnsh som shoppade med farmor och Melvin som var hemma med Tyra. (Casper och Emilia var heller inte med)

Jag åkte även en sväng på Ica Maxi och handlade bland annat mjölk och lite annat inför helgen och första advent. Klockan var närmare  17.30 när jag åkte därifrån, svängde också in i Brunflo och hämta bilstol som var till skänkes.  Stannade i Åsarna och köpte apelsiner, pepparkaksdeg och monster. 

Kommer hem och får hjälp av Hilma och att bära, lämnade påsarna med julklappar kvar i bilen. Göran låg och vilade när jag kom in, jag meddelar att jag är hemma innan jag byter om och tvättar av mig, ger även de små kvällsfika.  De åt middag på Sibylla efter badet och det blev lite tidigare än vanligt så de var nog bra att få något i magen innan de skulle sova. 

(null)Min lilla tiger 🥰

Jag borstar sen tänderna på de små en efter en och de går och lägger sig. Jag hämtar vatten och sagor för dem stt lyssna på innan jag nattar dem. Jag lade mig i Noahs säng  bredvid honom och klockan var då ca 20.30, jag ligger rock tänkte eloge på mina planer i för dagen därpå. Jag tänker  att vi ska ha lite adventsmys, kanske baka lite och att jsg ska förbereda bland annat risgrynsgröten innan jag lägger mig senare. 

När jag hade nattat klart så var påsarna med det jag handlat uppackat på bordet. Vi pratade, umgicks, Göran berättade att Jobba och Emilia åkt upp på Forum på Skalet. Vi plockade så småningom av bordet, jag fyllde på i diskmaskinen efter att Ninni plockat ur. Vi dukade fram lite chips och choklad som jag köpt, skulle kikapå film… men jag gillar inte parodier så jag satte mig och skrev lite i min bok istället. 

När klockan var 02.20 ca så hade jag förberett gröten, spelat lite kort med Göran och Casper hade precis åkt för att hämta hem Jonna och Emilia från Vemdalsskalet. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus