27 November, söndag…

Blev väckt och klev upp 06.23

Satte mig i soffan med de små och Göran, vi såg film och jag halvsov, när den var slut så dukade vi fram frukost. Gröten hade blivit klar under handdukarna där sen stått hela natten 🤗, jag skar även klyftor av apelsin och tog fram pepparkakor. 

(null)


Efter vi ätit och dukat undan så åkte jag till Svenstavik för att få på Dollar Store med Meja, Towe, Lilly och Minnah, de två sistnämnda skulle shoppa sina födelsedagspresenter. Lilly hade fått ett presentkort tillsamman med en spegel som hon velat ha länge och Minnsh berättade vi förnyat hon skulle få köpa något mer när hon fick sin Barbie. 

Åkte hem med en hel del bra att ha grejer, gick in på Tempo hemma i byn och köpte jäst och "brödpåsar", många rostbröd som hade dagens datum 🤗.

Kom hem och började baka, gjorde en stor saffransdeg (dubbel sats) och testade pepparkaksgrottor med dumle i mitten. Rullade köpt pepparkaksdeg till bollar, gjorde hål i mitten och stoppade ner en halv dumlekola… ganska gott tyckte de flesta 

Under tiden som jag bakade ut bpde fyllda längder och bullar så skar Göran kycklingen och stekte den, jag gjorde ajvarsåsen och Melvin kokade sen pastan. 

Advents gudstjänsten i Rätans kyrka började  18.00, gick dit med Meja och Melvin och vi var där i bra tid. När vi kom tillbaka hem så gick jag  en kortare promenad till för att hämta Minnshd vantar som hon glömt hemma hos Susanne/farmor dagen innan. 

(null)

Jag stökade undan i köket och lyssnat på ljudbok när de  större barnen åt kvällsfika och sen gick för att lägga sig. Jag och Jonna hämtade de julklappar som jag köpt, de hade jag lämnat kvar i bilen. Vi sorterade upp dem, tänkte igenom så allt blev rätt och sen slog vi in dem, noga med att rätt namn hamnade på rätt paket 😅. Vissa saker har vi även beställt men nu är vi nog nästan klara. 

Noah och Minnah vaknade senare under kvällen och satt sen nästan en timma där inne hos dem för att de båda skulle somna om ordentligt.

När klocka. Var strax efter 01.00 var det äntligen dags för mig att få sova. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus