3 November, torsdag…

Noah kom till mig tidigt i morse, somnade om trots att Lilly och Minnah redan var vakna, tror klockan var runt 06.00. Jag låg var i sängen och sov av och till med Noah tills klockan var närmare 09.00. Var dock upp och kissade strax innan 07.00, jobbigt att vara kissnödig 😅

Göran fixade frukost, fil och flingor, Casper och Emilia kom in och åt när vi precis var klara. 

Idag har hela dagen gått ut på att lägga bort allt  som innefattar textilier av något slag, vi kommer inte att hinna tvätta allt så rätt mycket ställer vi undan i källaren i ca 5 dygn. Ett par skor och en varsin jacka har alla fått välja ut och dessa står och hänger nu på vädring ute på bron. Jag har lagt min ryggsäck och arbetskläder i frysen så att jag kan jobba i morgon. 

Efter att allt var undanlagt så har vi bäddat ur sängar, dammtorkat lite hyllor, dammsugit och torkat golven. Tvättat en del kläder som går att tvätta på 60 grader men alla sängkläder står i en säck i badrummet, Göran får tvätta det han hinner i morgon och sen får vi fortsätta att tvätta i helgen. 

Det har varit en hel del dötid emellan alla moment också så vi har byggt pyssel och spelat kort/spel. 

Theo och Louie har varit i luven på varandra mest hela dagen, så tråkigt… är det inte den ena som ska testas så är det den andra, kan de inte bara leka och vara sams!?

Jag lagade chili con carne till middag och jag tyckte den blev rätt god! Hade dock inga Heinz bönor i tomatsås så den lite söta tomatsmaken uteblev och den saknades av vissa. 

Fåtöljen som vi har i vårt sovrum har vi dammsugit och täckt över med ett lakan. Även soffan har vi gjort samma process på, 2 st dubbel-påslakan räckte för att täcka den. 

Jag var sist ut att duscha så nu är alla kläder som vi haft på oss sen igår kväll i tvättmaskinen och några påslakan är på tork i tumlaren. 

Jag har bäddat rent vår säng, tvättade och gjorde inpackning på håret när jag duschade, annars tvättar jag oftast håret på jobbet. 

De små barnen fick lägga sig ca 20.30, inte lika sent som igår men ändå rätt sent och de somnade fort. 

Det bästa med att vi behövde göra denna omständiga process är att det är väldigt städat och rent här hemma nu, ett bra tillfälle att passa på att hålla det rent med regelbunden städning nu! Man kan ju i alla fall drömma, hoppas och försöka! Dammsuger gör vi ju annars också flera gånger i vecka och man torkar ju där det behövs osv men nu är det både undanplockat och sen överlagt på samma gång och det är en härlig känsla 🤗

Göran och Towe byggde mer pussel i köket senare de större tog sig lite kvällsfika och gick och lade sig strax innan midnatt. Jag gjorde lite te och år en smörgås, Noah vaknade med hosta igen och jag satt en stund med honom.   

Själv kom jag i säng ca 01.16 efter att ha halvsuttit i sängen och skrivit och lyckats nicka till emellanåt. 

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus