4 November, fredag…

Klockan ringde 04.30, Minnah kom till mig och lade sig på Görans sida av sängen ca 1 timma tidigare om jag minns rätt. Jag snoozade en liten stund och klev upp 04.40 ca. 

Ingen stress med rörelseövningarna, ordnade med lite tvätt innan, sen hann jag med 20 min rörelse med extra stretch för höfter och ljumskar, skippade styrka.  Ingen dusch behövdes och jag satt i bilen för att åka när klockan var 05.45

Jag kom till salongen 07.33, Anna-Lisa hade just kommit dit. Åt frukost och berättade om våran skabbsanering och allt stök omkring. 

Hade min första kund 09.30 sen flöt det på fram till lunch, gick en promenad, Anna-Lisa gick strax innan mig så vi möttes upp när jag nådde fram ner på stan. Jag köpte kvarg och en banan, sen gick vi tillbaka. 

Hade kunder igen direkt efter lunch, en av herrkunderna ville också göra en behandling med Ture grey 🤗, fick även en drop in. Min sista kund vid 16.00 avbokade redan på förmiddagen. 

Jag och Anna-Lisa pratade med Jennifer om att kanske byta ut wellas We/Do mot större utbud av Invigo som verkar vara lite populärare.  

När jag satt på bussen hem så hittade jag inte min banan som jag är säker på att jag lade ner i ryggsäcken tidigare… jag kom fram till att jag säkert tog ut bananen när jag skulle ställa ner vattenflaskan i väskan, för att inte mosa bananen och glömde den att lägga ner den igen…

Lyssnade på bok, anmälde vab till försäkringskassan och filosoferade lite på bussen hem, hade inte ro att försöka sova. Skrev också till rektorn om vårt fall av skabb och hon skulle meddela lärare och förskola.

Innan jag gick från salongen tidigare så fick jag sms av Jonna om att köpa chips och läsk på Tempo i Åsarna, de hade planerat att vi skulle se på film senare på kvällen. 

Jag var både trött och hungrig när jag kom hem, blev jag anfallen i hallen av alla de små, Göran och de stora sitter i soffan… det föll på mig att natta de små… De somnade ganska fort,  Noah somnade först, Minnah gav så småningom upp och jag kunde gå därifrån när bara Lilly var vaken. 

Jag gick till köket, stekte lök och värmde stuvade makaroner och korv, jag orkade inte vänta på Göran som skulle göra klart något på tv:spelet så jag åt innan honom och sen gick jag till badrummet och tog ur alla örngott ur tumlaren och lade dem åtsidan för att ge plats för handdukarna som låg i tvättmaskinen. 

Göran avslutade så småningom och vi kikade på film, när klockan var 23.20 gick jag och lade mig för att sova 😴 

(null)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus