5 November, lördag…

Sovmorgon med Noah, Göran satt i soffan och spelade tv-spel och de andra små satt med honom med sina telefoner. Jag var vaken från innan 07.00 men kunde ligga kvar och bara mysa och somna till och från 🤗

Frukost åt vi  strax efter 11.00, vi äter nog egentligen aldrig frukost tidigt på helger. Ibland om Noah vaknar tidigt och är talar om att han är hungrig så får han något innan. 

Jag har tvättat sängkläder hela dagen så nu är all tvätt som fanns kvar i badrummet ren, i morgon ska jag ta upp tvättkorgarna med vanliga kläder och börja avverka den också. Känns som att det har fått stå nog många dagar nu så det borde vara lugnt. 

Har spelat kort med Hilma, tänkte få tid att skriva lite men allt flöt bara på, tiden gick. Göran och de större tjejerna satt i soffan mer eller mindre hela dagen och spelade tv-spel, bygga och renovera hus typ. 

Jag gjorde pannkakssmet i förväg för vid 15.40 gick jag med Meja och Melvin till kyrkan på minnesgudstjänst, tände ljus både i kyrkan och i minneslunden efteråt. Det kan ändå vara lite mysigt med konfirmander och gudstjänster. 

(null)

När vi kom hem så hade ingen rört en fena så jag började steka pannkakor och värma ärtsoppan. 

Vi åt strax innan 19.00 och en timma senare så nattades de små. Jag röjde i köket och fixade lite med Ninnis dator. 

Skrev lite på bloggen också innan vi skulle se på film, klockan han nästan bli 23.00 innan vi satte oss, Towe och Ninni kikade på serie på tv:n innan. 

Flera av barnen har fått hosta, jag kände mig tussig hela morgonen, halsen lät inte bra och den har varit irriterad och torr i kanske 2 veckor nu, lite, lite rethosta har jag också.   

Minnah kom upp sent och hostar hela tiden, hon har fått båda hostmedicin och halstablett innan hon fick lägga sig i min säng. Jag är glad att jag valde att sitta upp och se mer på tv med Göran, gillar inte att först komma till ro och somna och sen behöva vara vaken… 

Klockan var 03.11 när jag lade mig i sängen med Minnah sen tid det nog en stund innan både hon och jag somnade. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus