7 November, måndag…

Vaknade trött denna tidiga morgon, klockan var ställd på 04.30 och jag klev upp 04.50…

Rörelse och styrka i lite drygt 30 min, hääärlig känsla då jag skippat det helt i helgen. 

Hann med en snabb dusch och sen klä på mig och iväg, körde själv bil till Åsarna. Det var -2 grader ute så bilen var lite frostig, är väldigt tacksam för dieselvärmaren!

Kom till jobbet och åt frukost i vanlig ordning. Den hade jag kund direkt från morgonen, A-L hemma med vab idag så jag fick ta 2 av hennes kunder också. Jag ringde för att fråga om det var okej för dem att de fick gå till mig istället. Sen fick jag även en drop-in kund som även ville göra en lyxig inpackning. 

Jag har på förmiddagen hostat en del, är som att ett lock ligger och irriterar, när jag hostar lös det så att det släpper så blir det bra, känner mig helt frisk i övrigt. Det är lite som att när man varit tyst i flera timmar och sen plötsligt börjar prata och man samtidigt är torr i halsen så behöver den komma igång. 

Tog en promenad på lunchen, regn och snö hängde i luften. 

Noah har under dagen shoppat med farmor i Svenstavik, barnen får ju alltid följa med farmor och shoppa när de fyllt år! En väldigt uppskattad present 🎁🤗

När jag åkte bussen hem så åt jag en banan och lyssnade lite på ljudbok, pratade med Göran, behövde handla lök och bröd i Åsarna. När jag sen körde bilen hem från Åsarna så var det snöblandat regn som trillade på vindrutan. 

(null)En kall bil som stod och väntade på mig 🥶 

När jag klev innanför dörren hemma så möttes jag av att de större tjejerna hade ockuperat hela badrummet, sorterade ren tvätt och lade i olika korgar. Jonna syntes inte till, hon nattade de små. 

Jag åt lite tonfisksås och pasta till middag, de större åt kvällsfika när de var klara med tvätten. Jag, Göran och Jonna gjorde varsina tallrikar med hårdbrödsnörgås och något kex som vi den åt framför tv:n. 

Minnah vaknade även denna kväll, lade sig i vår säng och somnade om snabbt. Klockan var 00.30 när jag lade mig för att sova. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus