1 Oktober, lördag…

Blev väckt tidigt, runt 06.00 av Lilly… vet inte när men en stund senare så var olivet igång, Theo, Louie och Minnah var också vakna och de bråkade och skreks. Jag var upp på toaletten, passade på att be dem vara tysta, de hade inte hunnit börja bråka så mycket då som de gjorde senare. 

Noah vaknade, låg kvar med mig en stund, hans blöja var full och pyjamasen var fuktig, bytte på honom och tog på mysdressen som ser ut som en tiger.  Mensen hade kommit igång på riktigt under morgonkvisten också. 🩸… toppen med mensvärk en dag då barnen vaknar på "fel sida"…

Göran klev så småningom upp, jag låg kvar i sängen, var mellan sovande och vaken, drömde om att barnen bråkade när jag väl slumrade till, kändes som att medvetandet svävade iväg utanför kroppen flera ggr, så att jag inte kunde röra mig eller kliva upp, var bara tung och trött, less på bråk och skrik. Väldigt märklig känsla dock, vet inte om jag lagt märke till om jag haft den tidigare 🤔 och vad det gäller barnens tjafs och bråk så var det nog inte så farligt egentligen, bara att min upplevelse pga trötthet och mens 🩸 förstärkte den. 

Klev tillslut upp, Göran hade precis varit på Tempo och handlat så att det blev varma mackor och toast till frunch. Jag åt kvarg och fröknäcke, några tomatskivor med ost, färskost och salamichips på. 

Efter frukost/lunch så gick alla ut, jag var inne en stund och ordnade med disken och dammsög hallen innan jag också gick ut.

Tog en promenad till Tempo med Noah, behövde handla bananer och lite annat. Noah köpte en glass också och jag köpte massor av pågenlimpa som hade kort datum 🤗. 

(null)

Var ute en stund till efter att jag kommit hem, gick in strax innan 15.00, då skulle Casper sälja en bil. 

Började lite smått med maten samtidigt som jag hjälpte Ninni att börja virka en mössa. 

Broccoligratäng med potatis till middagen, klockan var strax efter 17.00 när vi åt. 

Efter middagen satt barnen och såg på tv/film och jag tog en lång promenad med Tyra, var borsta ca 1 timma och 45 min, lyssnade klart på min bok. Det var en mycket välbehövlig promenad och stund för mig själv för att samla energi! 

När jag kom hem var det snart dags för de små att lägga sig men första fick de 2 skivor pågenlimpa till kvällsfika. När de ätit och borstat tänderna så nattade jag dem. 

När de små sov så såg vi på film, den första "Pirates och the Caribbean" men som vanligt så somnade jag och när filmen väl var slut så var jag ju piggare igen! 

De större barnen gick och lade sig, jag tvättade av mig och bytte om men borstade inte tänderna. Göran lade sig till rätta på soffan och somnade under tiden…

Jag passade på att sätta mig och skriva ikapp lite i min Bullet Journal, åt mina godisar som jag köpte på hemmakväll, bara några stycken och sen var jag rätt trött när jag skulle lägga mig när klockan var 02.19



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus