10 Oktober, måndag…

Var trött denna morgon, snoozade en gång och sen klev jag upp innan alarmet hann ringa en gång till. 

Lugn rörelse idag och lite styrka, även den lugn, tränade ju ordentligt kvällen innan så jag kände att det räckte med lite lagom denna morgon. 

Vi tog bilen till stan, jag och Jonna, Jonna körde. Jag tog med mig påsar med kläder som Susanne kommit med och som barnen redan kika igenom, tänkte att någon på salongen kanske hittar något de vill ha, resten lämnar jag in på PMU.  K kikade igenom och hittade lite av varje, mer än hon hade trott, har svårt att hitta byxor då hon är lång. 

Fick håret tvättat av J och K fönade det en stund senare, vardagslyx deluxe 🤗

Fick en kund av J och sen hade jag fått en bokning direkt efter, tiden precis innan lunch.  

Jag tog ingen promenad på lunchen, det blåste halvt storm ute, löven yrde åt alla håll!  Jag tvättade håret på E och pratade lite med Göran. Pratade med rörmockare S tidigare och vi borde ev ha pumpen levererad innan helgen och förhoppningsvis inkopplad senast nästa vecka. 

Efter lunch hade jag en kund som hette Luke och kom från England, bodde nu i Funäsdalen, mer exakt i "Utanbergsvallarna" med sin fru och deras två barn. Trevligt att få prata lite engelska trots att jag inte är speciellt bra på det, men det kan ju inte bli sämre 😅

Jonna kom till salongen när hon slutat, strax efter lunch och hon väntade på mig tills jag var klar med kunden efter lunch, hon skulle handla och jag följde med eftersom jag hade en lucka och det behövdes toalettpapper, ost och smör till salongen. 

Sista kunden hade jag vid 16.00, en tjej som jag har klipptflrut,  även hennes bror, honom klippte jag förra veckan. Hade även tid att locka Håret på henne och sen var arbetsdagen slut och jag gick till bussen. 

På bussen satt Lena Rydström och Sune,det var så länge sen jag träffade dem, satte mig i sätet framför och vi pratade hela vägen från Östersund till Rätan. Kände mig helt vimmelkantig när jag klev av bussen, är ju van att sitta och vila 😅

Promenad hem från bussen och gjorde sen själv klart alla små barn för sängen, tålamodet försökte jag hålla så gott jag kunde men det var nära att det brast pga att jag kände mig så trött. Ganska ofta så kan jag undra hur många gånger ska man egentligen behöva säga åt dem att lägga sig i sina sängar när de har borstat tänderna, kissat och tvättat sig, när de är klara!? Jobbigast är nog att det krävs att man höjer rösten och låter arg för att de ska lyssna… måste väl vara roligare att gå och lägga sig utan bråk och tjafs!? 🤔

Klippte grannen S vid 20.30 tiden ca,  han chansade och frågade ifall jag kunde få han skulle iväg med jobbet dagen därpå. Skulle ner till stora staden och bo på ett slott, då kan man ju tycka in med en hjälpande hand.  Jag var hemma strax efter 21.00, bytte om och tvättade av mig. Åt äggmackor och drack Te, satt insidan en stund och myste med Göran, somnade såklart och så kom Noah upp. Jag gjorde mig klar för sängen och sen visade vi ner oss i vår säng när klockan var 22.54. 

(null)
Min lille pluttefis som här på bilden håller sig för magen och säger att han är hungrig och vill ha någonting trots att han nyss ätit frukost 🥰😅❤️



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus