11 Oktober, måndag…

Noah tog minst 30 minuter på sig att komma till ro och somna med mig i vår säng. Sen under natten, närmare morgonen kom Louie, han snurrade och rörde sig massor innan han somnade om och vid 03.40. Noah vaknade till av att Louie inte låg stilla och Minnah kom in till mig i samma veva, hon fick lägga sig bakom mig och så småningom somnade vi om men 04.45 var det dags för mig att kliva upp igen. 

Lugn musik på låg volym från högtalaren i köket, rörelse och lite styrka, drack mitt kollagen, borstade tänderna, tog en snabb dusch, väckte Göran, klädde på mig och så åkte vi. Innan jag var klar i köket kom Ninni nertassande och drack vatten, sa att hon fick stanna nere i soffan om hon ville eftersom Göran skulle skjutsa mig till bussen. Precis när jag skulle kliva in i duschen kom Lilly också upp, hon kissade och klädde på sig. Båda tjejerna fick sätta sig i soffan och se på tv under tiden som Göran skjutsade  iväg mig till bussen.  

Vi var framme i Åsarna knappt 2 minuter innan bussen skulle åka 😅

Försökte sova/vila hela vägen in till stan, var först på salongen och strax därpå kom A-L, E hade med sig en påse med lite kläder som hon rensat ut hemma nu när hon shoppat nytt på Ullared, bland annat en fodrad, rosa regnjacka som Jonna fick ta.  

En ganska tråkig dag idag, är en lugn period och listorna är ganska glest bokade, just denna dag hade jag inte en enda kund på hela dagen.. Jag lockade dock håret på J, tvättade håret på A-L, gjorde inpackning och fönade. Själv fick jag nacken snaggad igen och yttersta topparna klippta. Jag skurade även båda toaletterna, tog reda på tvätta och såg till att mer blev tvättat osv. Det finns ju alltid saker att göra. 

(null) 

(null)     

(null)     

På lunchen följde jag A-L på Willys och handlade. Jag köpte kvarg och kardemumma, var in en snabbis på PMU, tänkte hitta ett par skor att ha på lördag men inget som kändes rätt.  

Jonna kom till salongen när hon slutat skolan, i morse när hon kom ut till bilen så hade hon fått böter… hon tänkte fel angående datumparkeringen, den började ju gälla nu från 1 oktober.  

Bussen hem, åt banan och clementin innan jag passade på att vila på resan hem. Promenad från bussen och när jag kom hem kastades jag in i processen med att natta barn som nyss hade påbörjats.  

(null) 

Jag nattade de små och bytte inte om och tvättade av mig förrän de somnat. År sen middag och såg på tv.  

Fick ett tråkigt besked idag angående klassträffen till helgen, en av tjejerna ställde in då hennes pappa hastigt gått bort.  

Göran skulle egentligen följa med till Sundsvall på lördag, mest för att det var ojämnt antal och jag eller någon annan annars skulle få sova själv, så tänkte han passa på att följa. Nu blev det som sagt ändrade planer och ett rum avbokas och Göran blir hemma. 

I födelsedagspresent av Jonna fick Hilma att de ska gå på bio, detta blir kanske av på torsdag, att Hilma åker in till stan efter skolan och sover över med mig och Jonna i lägenheten. Det är inget som är helt bestämt ännu.  

Både Noah och Minnah kom upp innan jag lade mig och fick krypa ner bredvid mig i vår säng. Noah kom lite tidigare och satt med oss en stund i soffan och Minnah kom precis när jag skulle lägga mig. Klockan var då 23.46. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus