12 Oktober, onsdag…

Ledig dag! 

3 barn i sängen när jag vaknade denna morgon… 05.45 hade jag ställt klockan på. 

(null) 

Gjorde varken rörelse eller styrka denna morgon, tappar sugen när barnen börjar vakna för då är det alltid någon som ska fråga något eller ha  hjälp och då blir jag bara ofokuserad och irriterad, onödigt att ta risken och bättre att hoppa över eller skjuta på det.   

Plockade ur diskmaskinen och började fylla den igen efter barnens kvällsfika och våra middagstallrikar. Kokade gröt och dukade fram frukost, väckte alla barn osv, ja morgonen rullade på. Hilma och Melvin var båda sena ur sängarna och fick lite extra bråttom. 

När skolbarnen gått till bussen så knäckte jag 2 ägg i gröten som blivit kvar i kastrullen, tog i lite linfrön och chiafrön och stekte den i en stekpanna, den förblev slät, hade tänkt mig att det skulle bli med som en "grötröra" som äggröra. Lade upp i 2 djupa tallrikar, på med kanel och fibersirap samt lite müsli och sen åt jag och Göran frukost tillsammans, vi hade även mjölk till gröten. 

Så småningom bestämde vi oss för att åka till Svenstavik, Minnah och Noah började bli lite småförkylda så de fick vara hemma från förskolan. Vi handlade lite och sen åkte vi hem men först en korv på OKQ8. 

(null) 

Precis innan vi skulle åka hemifrån så kom våra rörmockare med bergvärmepumpen och varmvattenberedaren! Den installerades inte idag men nu är den äntligen här på plats i alla fall.  

Hämtade Louie på skolan vid 12.00 och när vi kom hem packade vi upp det vi handlat i Svenstavik tidigare. Jag fyllde diskmaskinen, hade tänkt göra det direkt efter att vi ätit frukost men hann inte innan vi åkte. 

Jag spelade kort med Meja, hon var hemma idag då hon haft huvudvärk de senaste dagarna, Towe var också hemma. 

Det var fint väder ute och jag ville ta en promenad, Minnah ville följa så jag hjälpte henne på med rätt kläder (efter väder). Vi tog med panten och emballaget till kattmaten som också hade levererats under tiden som vi var borta. Först gick vi på Tempo, pantade och köpte potatis, sen en promenad innan vi vände och gick tillbaka hem. 

(null) 

(null) 

Väl hemma igen efter en dryg timma borta så satte jag igång med middagen, kålpudding, potatis och brunsås. Den blev klar vid 17.15 tiden och det blev lite bråttom att äta eftersom vi skulle vara på skolan vid 18.00 för att se en föreställning som klass F-3 gjort tillsammans med kulturskolan.  

(null)     
Hittade ett hjärta bland potatisarna ❤️

(null)     

Hilma, Towe och Ninni följde också med för att kika och få äta lite fika.  

När vi kom hem var det dags att göra de små barnen klara för sängen och jsg fick äran att natta dem. 

När de somnat så fixade jag det sista i köket efter middagen och sen landade jag i soffan. Vi kikade på "Hela Sverige Bakar", Meja och Melvin var vakna lite längre än de andra och såg på det med oss. Såg sen ett avsnitt av "Älskar, älskar inte", Noah kom upptassande men var nog inte helt vaken, lade honom i vår säng och han somnade direkt. Sen bar jag tillbaka honom till sin säng innan jag borstade tänderna, jag tog även reda på mina kläder som legat rena och vikta i en tvättkorg sen i helgen + alla strumpor till de mindre barnen. 

Minnah kom tassande, somnade om bredvid oss, vände och vred på sig men hörde  inte om vi pratade med henne. Jag somnade   strax efter klockan är 00.32


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus