2 Oktober, söndag…

Vaknade 04.17 i morse, behövde gå och kissa, passade på att ta fram bröd ur frysen när jag ändå var uppe. 

Minns inte exakt när men både Minnah, Noah och Louie kom till vår säng någon gång under natten, Louie märkte jag inte av när han kom. 

Tyckte att morgonen faktiskt började bättre än gårdagens men jag drog ut på att kliva upp för länge verkade det som, för när filmen de kikat på var slut så satte Theo och Louie igång igen, retades, slogs och bråkade. Jag kan bara inte förstå varför vissa helger är så som denna, att det bråkas så mycket, kanske är de för trötta? I vilket fall så brukar det inte spela så stor roll vad man än gör för att undvika bråk och tjafs, det blir liksom i alla fall…

Jag blev upp strax innan 09.00, var vaken tidigare. Noah ville ha mjölk och flingor och när han ber efter frukost/mat passar man på att ge honom just det! För han äter så dåligt i vanliga fall… Han åt sina flingor och jag stökade lite i köket. Förberedde varm choklad, kokade ägg, gjorde rörelseövningar och åt kvarg med granola. 

Casper och Emilia kom in precis innan jag skulle säga till barnen att det var frukost så de fick äta först. Sen åt barnen och vi var klara vid 11.00 tiden. 

Jag började bädda ur de små barnens sängar, de större barnen ville också byta sängkläder och var snabba att bädda ur sina sängar samtidigt. Jag sorterade upp i olika högar och började med att sätta igång en maskin med underlakan. 

Göran började fundera på om vi skulle göra om lite i hallen, jag hade nämt det för några dagar sen och innan dagen var slut så hade några hurtsar och krokar flyttats om och hallen var mer öppen igen. 

Jag gick in i köket och började förbereda middagen, kokade egen tomatsås och gjorde 2 dubbla pizzadear, skar skinkan i tunna strimlor mm, jag gillar att förbereda i tid eftersom det underlättar. 

Jag tog fram min Bullet Journal och satt och skrev i den en bra stund, barnen hjälptes åt med att sortera lite ren tvätt under tiden. Inget jag visste då att de gjorde utan såg senare 🤗.

Hilma började att baka en ryttarkaka en rund innan det var dags för mig att fortsätta med middagen. Jag gjorde klart 6 pizzor och grädda de dem, Hilma hjälpte mig att skära övrigt som skulle bara på pizzan, jag hade ju bara förberett skinkan. 

Barnen åt, pappan hjälpte till i köket och jag låg på sängen en stund. Sen var det dags för de små att duscha och förberedas inför en ny skolvecka innan det var dags för dem att sova. 

Jag tog en promenad med Tyra under tiden som de små nattades, lyssnade bara på musik då jag inte orkade välja en ny bok att lyssna på. En av låtarna med "Stiftelsen" börjar med ett långt "skrik" som liksom kommer smygande och jag trodde att det kom bakom mig så jag spratt med lite där 😅

Gick bort mot Campingen, vände där cykelvägen slutade och när vi gick tillbaka så tog jag även ett varv runt Thunells kvarter och jag joggade faktiskt runt hela kvarteret och ända hem, inte snabbt och inga långa steg men jag joggade och det var sååå skönt! Det gäller nog bara att hitta ett bra tempo 🙂

När vi kom hem så tvättade jag av mig och bytte om, vek lite lakan och gjorde sen i ordning en stor äggmackor och kokade te, det blev min middag, inte ätit sen frukost och förutom att jag då åt kvarg så åt jag även en stor äggmacka. 

Satt sen och skrev min dagssammanfattning en stund innan jag borstade tänderna och gjorde mig klar för att sova. Kommande morgon skulle det vara kurs på jobbet och Göran ska vara modell är det tänkt men vi får se på morgonen om det funkar att vi båda åker. 

Kramade och pussade Görsn god natt, talade om att jag älskar honom ❤️ sen gick jag och lade mig vid 00.00

(null)
Fick denna bild av Jonna när hon myser/busar med de små i vår säng ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus