3 Oktober, måndag…

Noah kom strax efter 04.00 och då låg det redan 3 barn i sängen… han kunde inte komma till ro och gick och lade sig med Göran i soffan. När jag klev upp 04.45 så sov han bakom Görans rygg ❤️

Fixade med tvätt, sängkläder i ca 10 min innan jag gjorde mina rörelseövningar och lite styrka. 

Jonna klev upp strax innan 05.30 och jag väckte Göran 05.30 för att se om han skulle med till salongen för att vara modell. 

Jag duschade och klädde mig, när jag var klar så hade Meja kommit ner och lagt sig i soffan, Göran kom in och åt frukost  innan vi åkte strax efter 06.00, Göran, jag och Jonna. 

Meja och de andra stora barnen fixade med frukost själva och alla utom Hilma kom iväg till skolan, Hilma var hemma med lite ont i halsen. Om Hilma skulle ha gått till skolan så hade Emilia lovat att komma in till de små barnen eller så hade vi löst det med svärmor. 

Emilia skjutsade till dagis och hämtade också senare då Göran blev kvar på salongen längre än jag trott. 

Kursen var bra, lärorik och rolig. Göran satt ju modell för Ulrika som höll i kursen. 

(null)Före

(null)
Under…
(null)
Efter 😍

Min modell blev David från Alaska, han har bott i  Sverige i ca 1 månad. Jättetrevlig och hade både bra hår och skägg, jobbar som kock på en Grekisk restaurang i stan. Vi blev båda nöjda med resultatet, han kände sig som en helt ny man och 10 år yngre 🤗

(null)Före

(null)
Efter 

(null)
Min första riktiga fade, inte så tokigt ändå 😊

Lunch mellan 13.30-14.30, kort promenad och köpte kvarg till A-L

3 kunder på eftermiddagen och sen var klockan 17.00. 

Åt en macka på bussen påväg hem, hade med i morse till Göran men han tog en pizzabit från kylen istället. 

Promenad hem från bussen. Alla hade precis ätit klart när jag kom hem, i alla fall alla barn, Casper och Emilia kom in och skulle precis äta, jag åt också direkt. Biffar med potatis, sås och lingonsylt, jättegott!

Jag och Meja röjde köket och Göran nattade de små. 

Internet är inte igång då vi sagt upp det gamla från leverantören "Allente" och de har inte tagit bort spärren så "Halebop" kan inte koppla in den nya… så de större barnen plockade fram sällskapsspel istället för att sitta med sina mobiler 🤗. Senare på kvällen kikade vi på film på dvd. Jag lade mig innan filmen var slut då jag ändå satt och sov, klockan var 22.45 och det kanske var 30 minuter kvar av filmen. Sen kväll för de stora barnen men om det bara är ibland så brukar det gå bra. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus