30 september, fredag…

Denna natt var mycket bättre, blev bara väckt en gång och det var när Noah kom och lade sig hos mig och vi somnade om igen direkt. 

Upp 04.45, rörelse och styrka, lite lugnare idag, snabb dusch och sen snabbt iväg. Kom samtidigt som bussen denna morgon med 2-3 minuters marginal… kanske ska försöka åka aningens tidigare hädanefter. 

Göran ringer 06.45 och berättar att Casper nästan krockat på vägen till jobbet, måste ha somnat till och vaknar av en smäll när hans backspegel slår in i mötande bils backspegel. Ingen av dem stannade, misstänker att de båda kanske somnat till då de låg i sina egna körfält men väldigt nära mitten. Han kontaktade sin chef som sa att han skulle ringa polisen och anmäla händelsen för säkerhets skull så att han inte åker på smitning. 

När jag kommer till salongen så är A-L redan där och hon har med sig sin dotter som ska var där under dagen. Hennes kunder denna dag består av kusin och mamma så då funkar det 🤗

Jag börjar med att låna salongens dammsugare för att rengöra min egen, i facket där dammsugarpåsen ska sitta samt filtret. A-L berättar sen när jag kommer in i personalrummet att jag skrämde henne! Hon hörde inte att jag kom och plötsligt så startar dammsugaren 🙈😅

Jag äter frukost och går sen ut i salongen och tar emot min första kund, klipp och bottenfärg, drar ut i längderna i schamponeringen och avslutar med en lyxinpackning.

Har sen en klippning direkt efter och sen lugnt fram till lunch. 

Göran och Jonna tog en tur till stan med de 3 minsta barnen, de kom till salongen och tog med sig dammsugaren hem så att jag slapp ta den på bussen. 

Anna-Lisa hade lunch senare än mig och jag går en promenad ner på stan och sen tillbaka, stannar till på Hemmakväll och köper några godisar till mig själv, några fler än jag tänkt men mycket mindre än det brukar bli! 

Har sen en kund vid 14.00 och en kund vid klockan 15.45

Hjälpte A-L och packa det sista inför gesällen (dagen därpå) innan det var dags att logga ut och gå till bussen. Hilma och hennes kompis E gick på bussen precis innan mig och vi satte oss nästan bredvid varandra. Det var verkligen många som skulle åka från stan denna fredag eftermiddag. 

Hoppade av i Åsarna och tog bilen hem, pratade med mamma i telefonen, började prata med henne strax innan det var dags att kliva av bussen. Var länge sen vi pratade och så var jag lite nyfiken på om Tina, Magnus och barnen påbörjat flytten 🤗 och det hade de, började redan samma morgon när barnen var på skola och förskola, spännande för dem! 

När jag kom hem så gick jag raka vägen in på badrummet och tvättade av mig och bytte om, sen kunde jag inte låta bli att börja med "operation dammsuga hela huset" nu när vi äntligen har dammsugaren hemma igen efter en dryg vecka, nästan 1,5! 

När jag sen dammsugit klart hela nedervåningen, mattan i hallen och flyttat en byrå så nattade jag de små, Jonna och Meja hade varit snäll och borstat tänderna på dem när jag nästan var klar med det sista av dammsugningen så de var redo för sängen. 

Åt middag, sparrissoppa! Jag, Göran och Jonna höll Casper och Emilia sällskap i köket när de var in och åt kvällsfika, pratade och kikade på eventuella bilar som Jonna skulle kunna köpa. 

Vi avslutade kvällen med att klämma ihop oss i soffan med de större barnen, Jonna, Meja, Melvin, (Hilma sover borta hos E), Towe och Ninni. Jag somnade från och till som vanligt och när alla de stora kommit i säng så gjorde jag mig också klar.. satte mig i sängen för att skriva lite innan jag skulle sova och då var klockan 00.30… var så trött att jag somnade och sov sittande uppbullad mot kuddarna i sängen i 1 timma!!! Hann inte skriva något av min dagssammanfattnibg så jag skrev dagen därpå istället 😅

Lade mig på kudden för att sova klockan 01.38 och somnade bums! 

(null)
En bild på mig och Tina när vi var små. Fotade av den när jag var och hälsade på Sverre i Faringe ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus