4 Oktober, tisdag…

Kanelbullens dag!

Klockan ställd på 04.45 men snoozade en gång, 3 barn i sängen denna morgon…

Hann med knappt 30 min rörelse och lite styrka, snabb dusch och sen klä på och åka men… Jonna hade gärna velat att jag skulle ta bilen till stan men hon hade inte råd att betala diesel och då tänker jag att hon lika gärna kan åka buss, jsg har ju ingen nytta av att ta bilen… Men denna morgon, precis innan jag skulle åka så skrev Casper och frågade ifall jag skulle ta bilen någon dag, han hade grejer i stan som han behövde få hem och han kunde betala diesel, så jag tog bilen. 

Trött på vägen in men det gick bra, kom till salongen strax efter 07.00, satte mig i en av schamponeringarna och halvt sov medans jag väntade på A-L. Hon tvättade mitt hår innan vi åt frukost och sen fönade jag till det innan jag hade min första kund klockan 08.45, var bara vi två från morgonen, J kom lite senare. 

Var fullbokad i stort sett hela dagen, bara jag A-Loch J som jobbade. 

Promenad på lunchen med J,  A-L kände för att bara sitta stilla och ta det lugnt denna dag. 

J köpte kanelbullar på konditoriet precis över gatan, de var torra och smaklösa… lite synd känner jag…

Hämtade Jonna efter jobbet, kö genom stan då nedre vägen till Frösön var avstängd pga vägarbete. Vi åkte på Ica Maxi för att lämna Jonnas pant och sen vidare till Brunflo och hämta Caspers grejer hos Max. 

Kom hem vid 19.00, då skulle de precis till att äta här hemma, kycklingwok.

Barnen nattades direkt efter middagen, jag röjde i köket och sen åt även vi middag, jag och Göran. 

Kikat på 3:e "Pirates of Caribbean" filmen med de större, jag somnade ifrån hela tiden. Åt en kanelbulle som Görans mamma köpte med från Tempo tidigare idag, dagens andra bulle och denna var inte lika torr,   godare än den förra jag åt…

Benny med familj kom till Rätan sent denna kväll, fick reda på det idag av Göran, som heller inte visste innan… men det ska bli roligt att träffa dem igen efter 2,5 år! 

Klockan hann bli 23.43 innan jag kom isäng. 

(null)
Kanelbullar slm jag bakade i slutet av sommaren 🥰




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus