5 Oktober, onsdag…

Klev upp 05.45, hade både Minnsh och Noah i sängen, Göran sov också i sängen i natt ❤️

Minnah vaknade direkt och sa "mamma du ska inte på jobbet idag!?" Jag svarade att jag skulle vara hemma men ändå skulle kliva upp, hon kunde lugnt ligga kvar tänkte jag… Men Theo och Louie sov på soffan och vaknade precis när jag klev upp så jag jag startade en film, tror Minnah ocksp smög upp efter en lite stund. 

Rörelse och lite styrka innan jag kokade gröt och dukade fram frukost till barnen. 

Göran hade planerat att åka till stan och köpa grejer åt Casper, olja, tändstift och någon packning. Emilia skulle följa så han frågade om jag och Jonna också skulle med. Jag dukade undan frukosten och tog en snabb dusch, Göran klädde på Noah och sen åkte de för att lämna på dagis, jag började gå när jag var klar och hann till Tempo innan de kom och plockade upp mig. 

Jag försökte sova på vägen in till stan men var hela tiden någon stans mitt emellan sovande och vaken. Vi gjorde det vi skulle, köpte det vi skulle köpa åt Casper, släppte av Jonna och Emilia på stan innan vi åkte på Ica Maxi för att handla lite. Hämtade sen upp tjejerna igen innan vi åkte förbi salongen där jag lämnade kvarg och granola att ha till frukost, det jag redan hade där började ta slut. Sen åkte vi hemåt, stannade i Brunflo för att äta på lunch på Sibylla, jag åt en grekisk sallad med kyckling. 

Eftersom vi inte skulle hinna hem innan 12.00 så hämtade Susanne barnen på förskolan och körde dem hem till Melvin som var hemma denna dag pga att han hade lite feber samma morgon. 

När vi kom hem så packade jag upp det vi handlat, Göran gick ut efter en stund för att byta bromsar fram på galaxyn, gjorde klart ena sidan och ska ta den andra någon annan dag. 

Vi köpte en massa frukost som jag lade upp fint på det stora tråget på bänken 😍

(null)

Började förbereda middagen och så småningom så kom Benny, Hanne och barnen förbi, de kom ju hit till Rätan redan sent kvällen innan. 

De var här någon timma och vi åt middag vid 18.00 tiden, när vi ätit klart så kom Benny och Stella tillbaka en stund. Benny och Hanne skulle eventuellt komma hit senare samma kväll när barnen somnat. 

De små barnen gick och lade sig strax efter 20.00 och Jonna nattade. Jag skulle ta en promenad med Tyra och Hilma ville följa men ville hellre cykla sakta än att gå. Härom kvällen när jag gick med Tyra så avslutade jag med att jogga drygt 1 km så denna kväll så började jag jogga efter ca 200 meter och joggade i hela ca 3 km!  Lagom tempo för att orka hela vägen och jag avslutade med ett spontant dopp i sjön 🤗 3 minuter var jag i och det var härligt! 

Bytte om när jag kom hem och sen kikade vi på kläder som Susanne kom med för några dagar sen, det mesta var sånt som ingen ville ha så jag funderar på att ta med till salongen så får kollegorna kika och sen tar jag resten till PMU. Det var mycket fint i damstorlekar. 

Det blev inte av att Benny och Hanne kom förbi den kvällen, ändrade planer kanske? Göran lade sig på sängen i väntan på att de eventuellt skulle komma och han somnade. Alla de stora gick och lade  sig och jsg gjorde  det samma, klockan var 22.50



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus