6 Oktober, torsdag…

Hade lite svårt att somna på kvällen men somnade ändå innan 23.00 och det var inga barn i sängen denna morgon när jag klev upp 04.45!

Samma rutin som vanligt med rörelse och lite styrka, oftast med egen vikt eller vattenflaskan, ibland tar jag fram hantlarna 2x2kg som jag har. Jag hade gärna velat ha såna "hexagon" hantlar med 4, 6 och 8 kg. 

Bil till stan tillsammans med Jonna denna morgon, jag körde. 

A-L var hemma och sjuk denna dag, tror det varit lite för mycket för henne senaste veckan och sen har hon inte haft tid att vila upp sig på helgen som hon brukar göra pga gesällen, men nu är den klar!!! Stort grattis till dig 🥰🎉

(null)

Lite glest med kunder på förmiddagen men eftermiddagen fyllde jag upp bra med en kunde som ville göra bottenfärg men det blev både nyansering, inpackning och klipp också. 

Gick till Kandyz och köpte nära på 5 kg godis som jag ställde i bilen innan jag kick en promenad i väntan på att prata med Göran och Jonna. Frågan var om vi skulle stannar i stan över natten eller komma hem, Jonna ville stanna i stan och det behövdes ändå hämtas grejer på "Autotjänst Laitis" dagen därpå så det var lika bra att vi stannade. Enda som var synd var att Benny och Hanne hade tänkt komma förbi denna kväll när barnen somnat och umgås, så som jag trodde att de skulle göra kvällen innan. Men huvudsaken är ändå att vi faktiskt hann träffas och prata lite, det kommer fler gånger och då får vi planera lite bättre. Samtidigt förstår jag att tiden blir knapp när de väl kommer och det är så många som de ska hinna med att hälsa på och träffa. 

När det var bestämt att vi skulle stanna så låste jag bilen och tog med det som Jonna behövde från sin väska och promenerade till Fyrvalla för att möta henne. Hon hade varit i Norge med skolan över dagen, samma grupp som hon var med till Polen förra året. Vi handlade på Ica Matmästaren och gick sen till lägenheten. 

Vi åt vår mat och så skulle vi se på film men jag somnade som vanligt,  4:e filmen av "Pirates of the Caribbean" för de andra skulle se samma film hemma. 

Filmen var slut ca 22.00, jag borstade tänderna och skrev lite om dagen och sen lade jag mig för att sova när klockan var 22.15






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus