7 Oktober, fredag…

Sov hos Jonna denna natt, klev upp 06.00, rörelse och lite styrka, bädda ihop soffan, duscha, klä på mig och sen promenad till jobbet. 

Första kunden direkt klovksn 08.00, slingor i hätta, kunden vill spara ut sin egna grå färg, hon var svart innan och nu ville vi mjuka upp kontrasten lite, kunden hade kort hår. 

(null)

(null)
Inte perfekt men stor skillnad och hudtonen förändrades och blev varmare. Nästa gång vi klipper så kommer så gott som all färg vara borta 🤗

Nästa kund avbokade pga sjukdom, jag passade på att gå iväg med skräp och sopor åt lunch lite tidigare. 

Mötte upp Jonna med bilnyckeln utanför salongen vid 12.00, sen tog jag en promenad. Jonna hämtade ut grejer på Autorjänst Laitis åt Casper och sen vidare till Svenstavik för att handla lite och sist till hälsocentralen med sina utslag innan hon åkte hem. 

Det var i princip fullbokat efter lunch, en lucka på ca 1 timma. Sista kunden tog extra lång tid och jag fick lämna salongen i all hast för att hinna med bussen, Jennifer var snäll och sopade åt mig 🤗

Bussen hem till Rätan, det regnade när jag kom fram, Göran hämtade mig. Han har fixat klart bromsar och bytt däck på vår Ford Galaxy nu. 

Hemma hade de nyss ätit middag, ärtsoppa och pannkaka, Meja lagade middag 🤗

Jag och Göran åt efter att han hade stoppat i diskmaskinen och kört igång den, jag röjde resten när vi hade ätit klart. 

Hilma hade kompis E här som följde med hit efter skolan, hon skulle sova över. 

Theo och Louie åkte till kompisar M och M och  ska sova där. 

Lilly och Minnah var vakna till 21.30 nästan, Jonna och Meja fick göra Noah klar tidigare och natta honom eftersom han somnade till i soffan under tiden som jag duschade och bytte om innan jag tog en sväng med dammsugaren. 

Göran spelade lite på datorn denna kväll, jsg nattade tjejerna, de somnade rätt snabbt. 

När alla precis lagt sig, jag lade patiens i köket och åt clementin och 2 rutor mörk choklad innan jag borstade tänderna och gjorde Görsn sällskap i sängen, han hade lagt sig precis innan. Jag skrev lite och klockan var 00.08 när jag lade mig på kudden för att sova. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus