9 Oktober, söndag…

Stor skillnad på morgonen när Theo och Louie är hemma… Louie var uppe tidigt och det var diskussioner om vad som skulle vara på tv:n… som vanligt…

Jag var upp strax efter 07.00 och startade en film och sen lade jag mig i sängen igen, lite mys och prat med min älskling, man får passa på när han väl sover i sängen och inte på soffan. 

Vi klev upp, Casper och Emilia hade precis ätit frukost, jag kokade välling på potatisgryn, skulle tydligen vara samma sak som sagogryn men det konstaterade vi att det inte var… Några av barnen tyckte det var jättegott, (de mindre) några tyckte det inte alls var gott, (de större…) de mindre åt först och sen de större. Hilmas vän E åkte hem med 11.35 bussen. 

Göran satte sig vid datorn en stund, jag röjde i köket och satte mig sen med min Bullet Journal och skrev lite, de små åt godis och kikade på film. 

Sen kokade jag te och åt en äggmacka vid 14.00 tiden, tog en kortlek och lade lite patiens en stund. 

Hjälpte Emilia att leta fram en påse med utväxts kläder efter Noah som hon kunde ge till sin systerson, det är verkligen så rörigt där uppe på lagårn nu 🙈

När jag kom in igen så spelade vi Canasta, jag, Göran, Meja och Hilma. Melvin kom in i köket efter en stund och lagade mat, köttbullar, makaroner och brunsås och till det kokt grönsaksmix. 

Barnen åt, jag åt senare, var fortfarande inte hungrig efter äggmackan, de små duschades,  jag och Göran hjälptes åt och senare nattar de  jag dem. De större barnen tog tag i att vika och sortera tvätt, Jonna jobbade på Östgärdet mellan klockan 16-20. 

Det blev en tur ut med Tyra senare, jag joggade 4 km och sen rörelse och styrka när jag kom hem. Duschade och så såg vi lite på tv, åt middag och sen lite nötter. Gjorde även 4 matlådor av veckans rester att ta med till jobbet, där kan jag stoppa dem i frysen och ta fram allt eftersom och de blir inte gamla 🤗

Kvällen blev lång och jag kom isäng ganska sent, men ibland får det bara bli så. 

(null)
Tidigare i veckan ville Noah ha tofsar och det fick han 🥰

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus