1 September, torsdag…

Jag hade klockan ställd på 04.45 som vanligt i morse, var uppe före 05.00 och gjorde mina rörelseövningar. Just idag hade jag lite extra tid eftersom jag skulle åka bil med Jonna in till stan så jag höll på i ca 30 minuter, blev som ett träningspass 🤗

Klockan 06.00 åkte vi mot stan, Casper åkte strax innan. 

Hade med mig Thule cykelvagnen för att någon Simon förmodligen skulle komma och kika på den idag (men han kom aldrig, har inte ens svarat på mina senaste meddelanden…)

Den får i vilket fall stå kvar tills i morgon och kanske över helgen, vi får se. 

Var först på jobbet så jag förberedde allt som skulle göras, A-L kom strax efter  

Jonna var med in en sväng men åkte sen till skolan. A-L och jag åt frukost innan hon tvättade mitt hår och sen tog jag tog min första kund. 

Vi hade en ganska lugn förmiddag även denna dag så vi fick vara med på en kortare utbildning/information från wella angående Systems produkter. Jag gjorde effektslingor på A-L samtidigt, sen nyanserade vi resten.  

Vi hann äta lunch lite innan lunchen började så vi hann med en promenad in till stan, köpte ett yatzyblock på Akademibokhandeln. 

På eftermiddagen hade jag nästan fullbokat så den flöt på rätt bra. 

Klar i tid, eller lite innan så jag fick ta En barnklipp då pappan tagit fel på tiden, båda skulle klippa sig och var bokade hos A-L. 

Gick till bussen och åkte ända hem till Rätan, promenerade hem. 

Kommer hem och barnen var i full färg med att göra sig klara för sängen och packar inför morgondagens utflykt.  

Hilma nattade de små, jag gjorde flätor på Emilia och sen gjorde jag klart det sista i köket efter middagen… fiskpinnar och potatis. 

Jag nattade Noah lite senare. 

Jag åt morötter och hummus till middag, fanns inte så mycket annat men det dög gott! Men först gick jag ner till sjön och bada! Ca 5 grader i luften, i vattnet vet jag inte, men badet inte så länge, Jonna stod och hejade på mig vid strandkanten stt skynda mig 😅

(null)

(null)

Sen hem och värma te och äta, sen sova, klockan var 23.54 och Göran sover i soffan, när jag lade mig. Minnah kom precis upp, fick sova med mig ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus