10 September, lördag…

Dags för hemfärd!

Hade ställt klockan på 06.45 och klev upp strax efter. 

Rörelseövningarna blev 30 min idag och då tänker jag att det kanske räknas lite mer som träning 🤔 eller? Skönt i alla fall att röra sig lite extra då det skulle bli många timmar stilla i bilen senare. 

Sen åt vi i alla fall en lättare frukost med naturell yoghurt, blåbären från dagen innan + lite hallon som Sverre tagit ur frysen och så toppades det med lite müsli. 

Han diskade och plockade under tiden som jag tvättade av och klädde på mig, packade mina saker och såg till att jag inte glömde något. 

Pratade lite med Jonna om när de trodde att de skulle åka osv. 

Jag var ute en sväng och fotograferade lite runt huset, ville få med alla vinklar och vrår. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Sist men inte minst så plockade vi lite äpplen från äppelträdet på baksidan av huset innan vi 10.10 åkte mot Uppsala. 

Lunchstället som Sverre tänkt att vi skulle äta på var inte öppet, vi tänkte inte på att det var lördag. Vi kikade lite på kartan och åkte istället mot Gränbystadens galleria, där hittade vi ett ställe med flera olika små snabbmatsrestauranger, vi valde att äta asiatisk mat. 

(null)

När vi ätit klart så kollade jag av med Jonna och Tuva hur långt de hunnit och vi bestämde vart vi skulle ses, Cirkel K blev det, vi skulle ändå behöva tanka innan vi åkte hemåt så det var ju passande. 

Vid 14.00 hade vi mötts upp, lagt över packningen till vår bil och sagt hejdå och så var vi påväg hem till Jämtland igen. 

Tuva körde till Gävle och sen körde Jonna till Östersund och därifrån körde jag. Efter att vi lämnat av Tuva då var vi en snabbis på Ica Maxi och handlade, då var klockan ca 19.45. Sen åkte vi raka vägen hem, det blir ju så mörkt snabbt nu på kvällarna och ljuset från lyktorna på bilen äts upp av den svarta asfalten, då blir det ju extra ovant att köra eftersom jag åker buss så ofta till jobbet nu. 

(null)

Väl hemma så packade vi ur bilen, kramades med de större barnen (de små sov redan) och Göran innan jag packade upp min packning, lika bra att göra det direkt. 

Meja och Hilma var snälla och bäddade ur vår säng under tiden som jag tog en dusch. Sen bäddade jag rent 🤗

Jag drack lite te och åt någon hårdbrödsmörgås, de större barnen åt lite chips och choklad, kikade på film på sina håll.  Göran gick och lade sig strax innan 00.00, jsg var också påväg i säng, skulle bara föna håret torrt innan, men den vsknade Minnsh och jag blev vaken drygt 1,5 timma till. Hon hade lite rethosta och kunde inte riktigt komma till ro först…





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus