11 September, söndag…

Lilly och Minnah vaknade tidigt, före 07.00, de kikade på tv och så småningom kom även Louie upp. Noah kom till vår säng någon gång tidigt, tidigt, det var mysigt att få logga nära honom men han hade lite svårt att komma till ro. 

Louie strulade med batterier i en tv-spelskontroll och jag blev irriterad över något och klev upp, märkte att någon av djuren kissat på draperiet bredvid sängen… rev ner både mitt och Görans draperi och även det som är in till vardagsrummet och till Lillys och Minnahs rum och satte igång en tvättmaskin. Hann med och bädda sängen också så Göran lade sig uppepå täcket och under fleecefilten när han var klar med att hjälpa Louie. Jag lade mig för bredvid honom och myste en stund till innan det var dags att kliva upp. 

Varm choklad till frukost för barnen, jag väntade tills lite senare när jag kände att jag hade tid att äta. 

Vi började skriva en matlista innan frukosten ens var avdukad, alla hade dock ätit klart. Vi hjälptes åt att duka av under tiden, de stora barnen var med och bestämde maträtter. Jonna hjälpte sen Göran med handlingslistan, vi har förberedda mallar på min dator som vi använder, sen är det bara att skriva ut listan.  Jag hade börjat bli lite hungrig och åt frukost och plockade sen med disken, tror jag 🤔

När klockan var nu runt 12.00 bestämdes det ganska snabbt att det var lika bra att handla samma dag istället för att vänta. 

Jonna ville ha med sig katten Sally till lägenheten och då passade det extra bra att hon sen stannade i stan när de hade handlat klart och då tog med sig Sally på en gång. Hon packade ihop det hon skulle ha med sig och gjorde matlådor av det som fanns i kylen och sen åkte de, hon, Göran och Hilma. 

Strax innan de åkte kom Theo hem från Malte och Milan efter att ha sovit över hos dem 2 nätter. 

Jag startade diskmaskinen, hade glömt det och sen skrev jag lite i min bok efter att jag plockat ihop lite ostbollar och choklad till de små som försenat lördagsgodis. 

Senare var jag ute med Lilly, Minnah och Noah på studsmattan, så småningom kom även Louie och Meja, vi hoppade och lekte ganska länge. 

(null)

Noah gjorde Casper sällskap vid garaget en stund också, många bilar att laga 
🤗❤️

Casper var i garaget och skruvade och Emilia kom hem efter att ha jobbat på Tempo. 

Så småningom blev det dags att laga middag men först klippte jag Towe, hon höll dock på att svimma under tiden, hon hade inte ätit något sen frukost, inte känt sig hungrig, suttit ner mest hela dagen och jag bad henne att stå upp när jag klippte, det blev för mycket. Hon fick lägga sig på golvet, åt en chokladbit som jag gav henne och så drack hon ett glas mjölk, blev det bättre och jag kund ellips klart. Hon satte sig sen i soffan och jag började med middagen. 

Klockan 17.30 ca var middagen klar, torsk, potatis, äggsås och grönsaker. Vi åt, eller barnen åt, jag åt lite ägg och hårdbröd innan. När alla var klara så borstade vi tänderna på de små innan vi spontant gick till "Elins lekpark", jag fick med mig alla som var hemma, även Melvin!

Några klättrade i lekparken, gungade och åkte rutschkana och vi (jag, Meja, Towe, Ninni och Theo) spelade fotboll, riktigt roligt hade vi och Towe råkade fälla mig så att jag föll rak som en fura, vi var tvungna att pausa spelandet tills alla hämtat sig från skrattandet 😂. 

När vi kom hem strax efter 19.30 så hade Göran och Hilma precis kommit tillbaka från stan och börjat packa ur bilen. 

Melvin packade inför utflykt med övernattning med skolan följande dag, Meja erbjöd sig att hjälpte honom lite senare. Samtidigt bars all mat in och jag letade på vinden efter en ryggsäck. De små skulle duscha och det var smått kaos innan alla små strax efter 20.00 var i säng, inte Noah för han lyckade somna när jag lagade middag, bara en liten stund men det gör sitt. 

Vi hjälptes åt att packa upp och packa in, så småningom blev vi klara och de större gick och lade sig, Meja nattade Noah först ❤️

Casper och Emilia kom in och åt kvällsfika, jag visade filmen som jag "filmade" av från tv:n när Sverre visade en snutt på 12 min sen jag var 9 år i Faringe tillsammans med Tina, My, mamma och pappa. Roligt att ha kvar, har en annan film sen tidigare men då var jag yngre och My var inte född. 

Sen när det bara var och och Göran uppe och vakna så kikade vi på tv och åt lite gott som fanns kvar, jag drack te, åt choklad och så lite av en vetelängd som vi tagit upp från frysen. Några bitar chips fick jag också i mig. 

När jag gjort mig klar för sängen och vi skulle lägga oss så vsknade Noah, så klockan hann bli 01.05 innan jag kom isäng. Jag måste även ha varit påverkad av fullmånen dagen innan förbisåg tyckte att jag aldrig lyckade somna. 

Valvakan för 2022 var troligen i full gång men ingen av oss var så intresserade att se, man får ju reda på resultatet så småningom ändå. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus