12 September, måndag…

Det tog emot lite att kliva upp denna morgon, kändes som att jag knappt sovit någonting alls… men det var bara att kliva upp. 

Extra lång rörelse, lika bra att passa på när man har ett bra flow, bara att hålla koll på klockan så jag tar mig iväg i tid. 

Först på jobbet, hann "starta upp" salongen innan nästa kom. 

Såg ut att bli en väldigt lugn dag men fick ihop några kunder ändå, hade en klipp och nyansering direkt på morgonen men nyanseringen blev till en toning för längre hållbarhet 🤗

Hann med en promenad på lunchen, så skönt att bryta av med rörelse och frisk luft för även om jag står och går hela dagarna så blir det inte samma sak. 

Hunnit gör klart beställningen till Wella, som vi dessutom skulle ha möte med nästkommande dag så hon fick beställningen då. Vi blev bjudna på lunch och vi önskade sushi! 

På vägen till bussen försökte jag ringa Jonna men hon svarade inte, hon ringde tillbaka precis när jag stod längst fram i bussen och skulle fylla på mitt busskort med ytterligare 30 dagar. Jag slapp fylla på från morgonen för apparaten för kortbetalningen hade inte koppling. Chauffören som körde hem denna dag bjuder alltid på första resan så de nya dagarna aktiveras inte förrän jag använder kortet nästa gång  🤗

Pratade slm sagt med Jonns och hon ville gärna att jag skulle ta hennes bil in till stan nästkommande dag. 

Göran stod och plockade i köket efter middagen när jag kom hem, barnen var fortfarande vakna så vi åt middag tillsammans, jag åt fisk sen igår, köttfärssåsen som de andra åt hade tagit slut. 

Vi stoppade de små i säng vid 20.00 tiden, jag nattade, 20.45 var jag klar. De större gick och lade sig efter att vi sett idol och sen såg jag och Göran på "The Journey - 15 dagar i Nepal" och sen fortsatte vi att titta på "Lyckoviken" säsong 4. 

(null)

Somnade på detta vis för att hon alltid vill se när skriver i mobilen när jag nattat. 

Minnah kom tassande tidigare på kvällen och lade sig i vår säng, jag bar tillbaka henne till sin säng innan jag lade mig. 

Dags att sova blev eh klockan är 00.08, liten senare blev det till och med…




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus