14 September, onsdag…

Klev upp lite extra tidigt, 05.30 denna dag,  trots att jag var ledig men ändå senare än om jag skulle ha jobbat. Vill gärna hinna göra mina rörelseövningar innan barnen vaknar 🤗

Kokade gröt så barnen fick välja mellan det och fil. Göran kokar inte gröt för barnen gillar inte den han gör, trots att han mäter upp lika som jag men tror inte att han låter den koka lika länge som jag gör. 

Lade mig med Noah i vår säng och passade på att mysa samtidigt som jag väckte honom och oj vad jag märkte att jag var trött, hade kunnat somna 😊

Noah ville inte alls på dagis/förskolan men jag fick i honom lite frukost, han valde att äta gröt och  sen på med kläder och så åkte vi. Väl utanför dörren och in i bilen så var allt bra och när vi kom in på dagis så sprang han raka vägen in för att leka, hsn glömde nästan att säga hej då! 

(null)

(null)
(null) 

När jag kom hem så tog jag upp kyckling ur frysen och sen tog jag en promenad med Tyra i regnet, Göran satt ändå vid datorn en stund och när jag kom hem så kikade han ikapp på Lyckoviken, han somnade ifrån igår när jag tittade.   

Vi kikade på fler avsnitt och jag åt lite äpplen och plommon från Faringe. 

(null)

Vid 12.00 hämtade vi Minnah, Noah och Louie tillsammans, Louie var ute på skolgården och cyklade när vi kom mm 

Jag var in på Tempo och handlade lite. 

När vi kom hem stekte Göran spaghetti och sojabönor i vitlök och åt till lunch, jag åt lite kvarg med granola, åt gröt till frukosten. 

Började med middagen vid 14.00, flygande Jacob, bär barnen kom hem så undrade de varför jag lagade mat så tidigt 😅 men jag gillar att vara ute i god tid. 

(null)

Ungefär hälften av barnen gillade också plommonen så alla de blå och hälften av de röda gick åt innan kvällen var slut. 

Jonna var till Hc i Svenstavik vid 15.00 för att kolla upp sina utslag och sen valde hon att åka hem istället för tillbaka till stan. 

Hade utvecklingssamtal med Meja vis teams vid 17.00, mycket bra resultat i våras, höjde flera betyg utan att veta om det. 

Klockan 18.00 var det föräldramöte på skolan och det höll på till 20.00. När jag kom hem så åt jag middag i soffan efter att först ha röjt undan det sista i köket efter middagen. De större åt kvällsfika. Casper och Emilia kom också in och gjorde dem sällskap. 

När alla fikat klart så såg vi på Idol, Melvin också! Den gick de större och lade sig, klockan var ca 22.00… 

Jag skulle åka bil med Jonna morgonen därpå och känner mig trött och gjorde ett försök att göra mig klar och komma isäng i tid denna kväll, klockan var ju i alla fall innan 00.00! Närmare bestämt 23.08 🤗



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus